reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ale duzy ten milan, na razie najwiekszy :)

kamila gratulacje, dobrze ze na krzeselku nie kazali ci rodzic!

ja dzis pojechalam na zakupy, wydalam kupe kasy zmeczona jak nie wiem, ale super rzeczy upolowalam w tkmaxx :) dla jasia pozytywke i spiworek, i dla siebie pare rzeczy. ide zobaczyc jak sie maja moje schody....

reklama
No tak, na chwilkę mi się przysnęło a tu wiadomość o kolejnym maleństwie na świecie!!!:-D:-D
Kurcze, powiem Wam, że trochę mi się nie chce wierzyć, że to już, że przyszedł ten czas, w którym codziennie już może pojawić się kolejna niespodzianka na forum i niedługo mnie też czeka ta ważna chwila!! Ale się nie mogę doczekać!

Szkoda tylko, że praktycznie każda ma złe doświadczenie ze szpitalem...

HA! TO KTORA NASTĘPNA??? :-D

Witajcie nowe Dziewczyny :-)

Jak dobrze, że Kamila już urodziła...i całe szczeście, ze ta cholestaza nie zrobiła nic Małemu...

A ja dziś posprzątałam całe mieszkanie, znowu zjadłam siatkę truskawek i już się boję na wagę wchodzić...
A tak własnie a propos wagi...jeszcze waga Wam rośnie, czy już stanęła??? Ja 11 kg na plusie...

Nanulika, myślę...

Ja mam 20 na plusie :sorry2: niestety:baffled:

Ja wczoraj załatwiłam zakupy i tez teraz jak patrze na łózeczko to az mi miło na sercu sie robi ze za moment moj przystojniak tam bedzie spał hehe

Posciel wybierał tatus - zółto-białą z osiołkiem szarym.. do tego body z napisem polska gola nie??

buziak nie jesteś sama :baffled: A tak chciałam przytyć góra 10 :laugh2:

Gin jak marudzę na swoją wagę, cały czas pociesza mnie, że szybko zrzucę. A ja na to, że na poczekalni siedzą same laseczki z małymi brzuszkami, a ja to wieloryb, to on na to...a moze one mają inne problemy?

Filozof :-D W każdym bądz razie...mam nadzieje, ze faktyczne zrzucę:tak:

Zrzucimy:tak:

Mam tylko nadzieje ze w szybkim tempie bo ja we wrzesniu chce chrzcic małego i wazyc 50kg:-D:-D
Do tego chce miec biust wyzej niz miałam pred ciaza i jedrniejsze posladki hehe:-)
Uda sie myslicie???

Buziak, BA!!!! Jak się nie uda, jak się uda!!! :tak:

Mój brat cioteczny się żeni w lipcu, więc ja już wtedy muszę dojść do formy...taaaaaa....;-)

Żeby ważyć 50 kg to bym musiała 40 zrzucić :baffled: Ale moja idealna waga to 65kg, wiec tylko 25 zostaje :-p

Nie daję sobie limitu czasowego, ale gdybym do września tyle miała to było by super:-) Tylko, ze ja znam siebie. Nie lubię być na diecie i nie mam charakteru osoby, która na zważa na to co je. Jeżeli zrzucę to tylko mimochodem, jak ostatnio. Zadnej diety, tylko dziecko i obowiązki :-D

reklama
Hejka

Ja juz po wizycie. Na ktg cisza i spokój. Mialam spotkanie z pania anestezjolog, taka baba z prl-u, strach sie bac:szok: i z pediatra, ona chociaz wydala sie mila. Tak wiec jeszcze dwa dni i koniec brzuszka.

Dziewczyny po cesarce jakie mialyscie znieczulenie? mnie przekonala do zewnatrzoponowego, ale kompletnie sie na tym nie znam:no:

zewnatrzoponowe do planowej cesarki? chyba podpajęczynówkowe?

Ja mam prawie 15 in plus, z czego półtora kilo nadrobiłam w niedzielę na działce .....ehhh. Ja chcialam przytyć 12-14 kilo. Teraz jeszcze sie łudze,że się zatrzymam na 16 i po porodzie będę miała tylko 5 kilo:)

Odebrałam wyniki badań:
Leukocyty juz spadają: 11, 4, Hemoglobina- 13, 1, magnez sie podnióśł i jest tylko trochę poza normą 0,45 norma od 0, 46. Jedyne co to mam bakterie w moczu- musze pobrac żurawit:)

Kamila GRATULACJE!!!!!OGROMNE!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry