reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja jednak po sniadaniu jeszcze przyciłam komra ;))
Jak całą ciaze spac nie mogłam i cieszyłam sie ze moge smiało zarywac nocki to teraz mi sie cholera odmieniło ;// normalnie spałabym wszedzie.. poprostu padam.

////monika - ale sie zgrałysmy z tym tematem spania
:eek::-D

Sicil - no to przystawiaj go przystawiaj bo jak Ci sie rozleniwi to ciezko bedzie a on coraz cwanszy teraz juz sie bedzie robił. Ponadto i Tobie to pobudza laktacje to walcz!!! Mi sie nie udało, ale za Was mooooocno trzymam kciuki!!!!!

Ciekawe jak Dorota, tez ciekawa jestem.. Albo urodziła alo sie jeszcze biedna meczy w sume nie wiadomo??:-( Powodzeia tam u Ciebie jakby co!!! :) Trzmam kciuki za to zey poszło szybko i łatwo!!!

No moj brzuch stoi reguarnie w doscdługich odstepach ale leniuch widac wzia sie troche za siebie i cos tam iby kombinuje:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja bym chętnie przysnęła, ale mąż w pracy a Szymek ma dzień kombinowania :dry: no i się nie wyspałam, chociaż położyłam się dość wcześnie....

Jeszcze tydzień i jeden dzień i ostatnia (oby!) wizyta u gina ;)

Ja w czwartek mam wizytę u gina ciekawe czy ostatnią ale chyba bez usg tak mi się coś wydaje, już mi powiedział że zwolnienie mi wypisze aż do 25 czerwca a jak urodzę wcześniej to mi ZUS od dnia narodzin zrobi to jako macieżyński

Wy teraz śpicie a ja coś nie mogę ostatnio spać :-(

Witam się i ja po kolejnej koszmarnej ciążowej nocy wrr...
Jak mnie bolą biodra dziś normalnie wstać nie mogę
Ciekawe czy Dorotka urodziła pewnie tak u mnie w pierwszej ciąży właśnie tak się zaczęło jak już krew zaczęła lecieć po nogach to poszło z górki
Nie wiem co by tu dziś robić na spacery nie mam siły z drugiej strony przydałoby się może wtedy coś ruszy albo jakiś sexik qrcze ale nie wiem czy mogę ech... byle do wtorku może lekarz mi powie w jakim to stanie wszystko na dole
a ja juz 39 tydzien w poprzedniej urodzilam w 39:szok:

A ja według suwaczka weszłam już w 9 miesiąc i..... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa przeraża mnie, że to coraz bliżej, a jednocześnie nie mogę się doczekać!!! :D

Buziak-faktycznie. Ja też dzisiaj wstałam o 7 a poźniej jeszcze przysnęłam:)

raznej mi troche, bo juz sie bałam ze zaczynam fiksowac hehe ;))

my dzis obskoczymy obie mamy, nie wiem czy sie zegnac juz czy nie bo to juz 3raz to i tak pewnie nikt mi nie uwierzy hehe
Ale tak czy inaczej mam juz dosc siedzeni w domu i dajemy na ta dzałke.
Jakby ktoras sie namysliła na rodzenie dzisiaj to zycze powodzonka!!!!!
chciaz jeszcze pewnie tu zajrze przed wyjsciem z domu ;)

Witam ja już po rannej zabawie s siostrzeńcem, a teraz wujek go zabrał na targi motoryzacyjne :) więc trochę spokoju, potem mu rowerek obiecałam.
Wczoraj mi się miło zrobiło, bo chrześnica (17l) przyjechała do mnie z różyczką :)

Ciekawe jak Dorotka czy tuli małego i zapomniała o bożym świecie czy jeszcze się męczy, no i cały czas też myślę jak Milanek z tą nereczką.

reklama
My też się witamy!
Nie śpimy od 5!!! Masakra - przecież to niedziela!!!
Wczoraj grill u Rodziców - mega trudna sprawa - zjadła troszkę, a później miałam takie bóle żołądka że haja - Młody miał nóżki akurat na żołądku i wątrobie :eek: później był obiecujący ból brzucha, ale po prysznicu się wyciszyło.
U nas noc w miarę. Dziś planuję długi spacer :-)
Kolejny dzień przed nami! No i mamy pełnych 38 tygodni :szok: Za dwa termin porodu :happy2:
to tak samo jak my :tak:

przydałby mi sie ktos taki w domu:sorry2: Ubolewam ze moj P nie ma syndromu wicia gniazda ;/////

No chyba troche syna zdenerwowałam tymi oskarzeniami bo troche wziął mi sie skarb do roboty ;) Kilka razy brzuch mi niezle stanął i czułam takie parcie jakby potrzebe do toalety na 2 ale to nie to ;//

Wiec jakby co to ja sie zamieniłam, zeby nie było ze nie ;))

A to kłucie to maluch głowka Ci na szyjke naciska ;)

My wstalimy juz bo ile mozna w sumie spac ;)

Ciekawe co u Doroty?
niech lepiej jeszcze nie naciska, niech poczeka do czerwca! Bo a takim tempie jak bedzie naciskal to jeszcze w maju zaczne rodzic ;o a tak bardzo chcialabym w czerwcu dopiero

Ja w czwartek mam wizytę u gina ciekawe czy ostatnią ale chyba bez usg tak mi się coś wydaje, już mi powiedział że zwolnienie mi wypisze aż do 25 czerwca a jak urodzę wcześniej to mi ZUS od dnia narodzin zrobi to jako macieżyński

Wy teraz śpicie a ja coś nie mogę ostatnio spać :-(
ja tez spacnie moge :(

Dzis cala noc z zegarkiem w reku co 1,5h latalam do toalety a od 6rano co godzine i wgl przezte wczorajsze wasze pytaniai wgl z wodami co chwilke w nnocy jak sie budzialam to patrzalam czy przypadkiem wody mi nie odeszy ehhh

Witam sie z ranka,
ide zaraz zrobic sniadanko ogarnac sie i moze jak P wroci jakis spacerek? zobaczymy
ciekawe jak tam Dorotka, i &&&&& jakby ktoras zaczela dzis rodzic :-)

Do góry