reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Wlasnie sie obudzilam. Deszcz pada, siedze sama to i przysypiam niczym babulenka. Wszystkie mamy te same objawy czyli jest dobrze : )

Tez nie mam co robic wiec ogladam filmy, szukam pomyslow na blogach..

reklama
No nareszczie mam internet. Witam was kobitki.

U nas bez zmian czyli dwupaczek:tak:.
Remont kuchni na calego I juz mam go dosyc bo jak zwykle sama jestem I to ja musze urzerac sie z ekipa. Normalnie jeden madrzejszy od drugiego. No ale najgorsza robota juz zrobiona tzn. Stare mebli juz nie ma, sciana rozwalona, elektryka cala nowa polozona I jutro powinni plastry/tynki klasc zobaczymy. Ale juz mam dosyc bo syf I kurz jest wszedzie:wściekła/y: I oczywiscie nie ma komu sprzatnac :wściekła/y:. Nie ma to jak byc w 9tym miesiecu ciazy I miec remont.

Gratki za wszystkie wizyty.

Ajtam cos mi wygląda ze wy czekacie na mecz polska czechy. Jak czerwcówki to czerwcówki. Zobaczycie - po kolejnym meczyku nieliczne tu zostana :)

Ajtam cos mi wygląda ze wy czekacie na mecz polska czechy. Jak czerwcówki to czerwcówki. Zobaczycie - po kolejnym meczyku nieliczne tu zostana :)

no ba, pewnie że czekamy i nogi zaciskamy:-):-):-)
a tak na marginesie- chciałabym dotrwać do poniedziałku bo wtedy moja lekarka jest na dyżurze a chciałabym przy niej rodzic.
cytat z mojego P: "jestem rozczarowany zaistniałą sytuacją, pozdrawiam wszystkie Panie cierpiące":sorry2:

Mój dzisiejszy zestaw:

bujaczek wibrujący
i dzidzia moja śpi tak, że zdążyłam zjeść i porządnie się umyć :-)
jak któraś oglądał Sex w wielkim mieście to w jedym z odcinków (to chyba już 6 seria) jest taki motyw jak Miranda zostawia swojego synka pod opieką Samanthy. mały ma właśnie taki bujaczek wibrujacy ale sie psuje i on wyje niemiłosiernie. Dzielna Samantha kładzie na bujaczku wibrator i wszystko wraca do normy:-D:-D:-D:-D.
znacie to?

Ale macie z tym seksem, u nas odwrotnie, to ja uciekam, bo się boję, ale jakbym tylko rzuciła hasło M. na pewno by się długo nie zastanawiał :-D:cool2:

Rysica no to miałaś towarzyski dzionek, ja też dzisiaj na lajcie, była u mnie siostra, zjadłyśmy obiadek, a teraz sobie leniu****ę ;-)

Zaza no jak gin kazał, to męzuś nie ma wyjścia ;-) Fajnie, że coś się ruszyło u Ciebie ...

Gkvip życzę wytrwałości ze specami od remontu, może pozwól im Ciebie trochę wnerwić, ponoć emocje też sprzyjają szybszym porodom ;-)

Iwon - od samego patrzenia na nich cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a jest ich teraz w kuchni 5ciu. Zeby chociaz jakis wyglad mieli to bym przynajmnienj oko obcym chlopem nacieszyla a tu porazka ;-)

reklama
December nie spać, zwiedzać ;-)

U nas dzisiaj pogoda też byle jaka, ale o dziwo trzymam się nieźle, zero drzemek, za to wczoraj i przedwczoraj szukałam wszędzie miejsca do spania ...

Wiecie co, stwierdziłam, że odkąd jestem na wolnym nie mam wcale zbyt wiele czasu.. mówiono mi, że będę się nudzić, czytać książki, dłubać w nosie ... nic z tych rzeczy, ciągle coś.. Przyszły, być może jeden z ostatnich tygodni przed porodem też już wypełniony na maksa - fryzjer, manikiurzystka, zebranie rodziców dzieci klas pierwszych w szkole Kornelka, zakończenie przedszkola .... i gdzie ten czas na nudę? Się pytam? :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry