Hej!
Zwariuję przez te upały!!!!!!
Gabi ma pełno potówek!!
AVO, ja po porodzie miałam w ciągu tygodnia dwa razy migrenę z aurą. Podobnie jak na początku ciąży, też 2 razy w ciągu tygodnia. Coraz bardziej przekonuję się, że w dużej mierze jest to związane z szaleństwem hormonów. Wczorajsza wieczorna pogoda też dała się we znaki w głowie, ale tylko lekki ból miałam.
Moja też pręży się przy cycu po jakimś czasie, ale to na pewno nie kolka, bo nie płacze i potem pije dalej. Ja zauważyłam, że ona tak ma jak już jest w fazie przysypiania i nie wiem czemu tak jest, ale jak widać więcej dzieciaczków tak robi.
Na brzuszku kładłam ją już w szpitalu, to bardzo ważne w rozwoju maluszka. Moja potrafi już utrzymać główkę ok. pół minuty a "przewieszana" przez ramię, cały czas trzyma główkę i ogląda z góry świat - uwielbia tą pozycję.
Poza tym jestem w szoku, że mając 2 tygodnie wodziła już wzrokiem za przedmiotem i w ogóle potrafi już na długo skupić wzrok na czymś
Zwariuję przez te upały!!!!!!

nam odpadł wczoraj, ale normalnie szorowalam wacikiempiłowałam wlaściwie
u nas burza i głowa mnie zacyzna bolećdzisiaj w ogóle miałam atak migreny na spacerze z małą i ledwo doszłam do domu - ledwo widziałam. Nicehc ten połóg się skończy i wsyztsko wróci do normy.....
AVO, ja po porodzie miałam w ciągu tygodnia dwa razy migrenę z aurą. Podobnie jak na początku ciąży, też 2 razy w ciągu tygodnia. Coraz bardziej przekonuję się, że w dużej mierze jest to związane z szaleństwem hormonów. Wczorajsza wieczorna pogoda też dała się we znaki w głowie, ale tylko lekki ból miałam.
BMR, mój mały podobnie się zachowuje przy karmieniu, zaczeło mu sie to ok 2-3 tygodnia. Szamocze się przy piersi, czasami zaczyna płąkać w trakcie jedzenia, wygina się w tył. Ale nie są to kolki bo to nie trwa długo i nie płacze aż tak bardzo - podobno kolkę rozpoznaje się po tym, ze trwa około 3 godzin i ejst mniej wiecej w tych samych porach dnia zawsze.
U iego to raczej jakieś ruchy jelit, baczki.
Dziewczyny kiedy kłądziecie dzieci na brzuchu ?
Bo Wojtek ledwo się obudzi chce jeść, po ejdzeni go nie kłądę bo to ulewacz straszny, a godzine po jedzneiu już znowu śpi. Nie ma czasu na gimnastykę na razie.
Moja też pręży się przy cycu po jakimś czasie, ale to na pewno nie kolka, bo nie płacze i potem pije dalej. Ja zauważyłam, że ona tak ma jak już jest w fazie przysypiania i nie wiem czemu tak jest, ale jak widać więcej dzieciaczków tak robi.
Na brzuszku kładłam ją już w szpitalu, to bardzo ważne w rozwoju maluszka. Moja potrafi już utrzymać główkę ok. pół minuty a "przewieszana" przez ramię, cały czas trzyma główkę i ogląda z góry świat - uwielbia tą pozycję.
Poza tym jestem w szoku, że mając 2 tygodnie wodziła już wzrokiem za przedmiotem i w ogóle potrafi już na długo skupić wzrok na czymś