Munka, dzieki
ale jak sama stwierdzasz u wiekszosci sie tak zaczyna, a pewnie sa pezypadki, ze tylko mrowienia na piczatku
mrowienia pewnie tym spokojniejszym latwiej olac i dopiero jak z oczami sie cos dzieje czy reka ruszac nie moga teafiaja do lekarza.... Poza tym sa jeszcze guzy mozgu i rdzenia
a ja mam dwie torbiele przy kregoslupie i voje sie ze jednak cos sie z nimi zaczelo dziac
lila poki co nie goraczkuje wiwc mam nadzieje ze tak zostanie...... Poza tym okropnie sie poklocilam pietwszy raz od dawna z moim M - i jak tu byc spokohnym? Pisze z tel wiec wybaczcie te okropne literowki....
reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
witam
goldenlucy - jak czytam o twojej Ali to jak bym o bratanicy czytala. ona tez za cholere na plecach lezec nie chciala
, wiec bratowka nawet w wozku na spacerach ja na brzuszku kladla
i tak przesypiala kazdy spacer
. Sprawdz moze i Ala bedzie zadowolona z takiego rozwiazania
goldenlucy - jak czytam o twojej Ali to jak bym o bratanicy czytala. ona tez za cholere na plecach lezec nie chciala

Hej Dziewczyny:-)
Podczytuję Was ale nawet nie miałam kiedy napisać
Moje życie obrociło się o 180 stopni ale na szczęście wróciło na swoje miejsce
co ja przeżywałam przez 3 dni:-( myślałam ze zwariuję i tym samym fajeczki poszły w ruch

U nas ok, jutro robię imprezkę urodzinową, zaprosiłam znajomych i muszę coś przygotować
buziak skorzystam z Twojego przepisu;-)
Odezwę sie wieczorem, sorry ze nie odpisuję nikomu ale muszę Młodego zaraz karmić
U nas piekna pogoda od niedzieli, az czasami za cieplo ale nie narzekam
dość mieliśmy deszczu
milego dnia:-):-)
Podczytuję Was ale nawet nie miałam kiedy napisać

Moje życie obrociło się o 180 stopni ale na szczęście wróciło na swoje miejsce

U nas ok, jutro robię imprezkę urodzinową, zaprosiłam znajomych i muszę coś przygotować

buziak skorzystam z Twojego przepisu;-)
Odezwę sie wieczorem, sorry ze nie odpisuję nikomu ale muszę Młodego zaraz karmić

U nas piekna pogoda od niedzieli, az czasami za cieplo ale nie narzekam

milego dnia:-):-)
goldenlucy
Gkvip no wlasnie tak zaczelam robic tylko sie zastanawiam czy to bezpiecznie tak na brzuchu lezec jak trzesie tym wozkiem na wybojach . Troche sie boje. Musze spytac lekarza . Gorzej w nocy. Bo na brzuszku jej nie położę do spania bo nie wolno ze wzgl na śmierć łóżeczkową, więc albo ja nauczę spać na plecach co łatwe nie będzie, albo będzie spać ze mną w łózku 

goldenlucy
AVO napisalas ze masz przepukliny ja kregoslupie. To najprawdopodobniej stad masz mrowienia, bo ucisk jest na nerwy. Mój M ma to samo. Skrzywienie kregoslupa i towlasnie powoduje ze mrowi mu reka i noga, a czasami nawet twarz.
Ja pierdziu Młodak czy Ty masz może motorek w tyłku???
Chyba podsumowałaś mój tydzień właśnie....
Mlody obudzil sie przed 12, zmienilam mu pieluche, troche pokwekal, poprukal, zjadl 120ml i padl w lezaczku.
A ja zalaczylam ponownie swoj motorek i odkurzyalm salon oraz kuchnie i wlasnie skonczylam depilowac nogi.
Obiadu nie moge zrobic bo wloszczyzny nie mam a K sobie zupe fasolowa zazyczyl bo mamusia przyniosla torbe fasoli znow. Wiec jak wroci z pracy to ja wybywam z domu na zakupy i nie zamierzam sie zdradzac ze Szymek prawie caly ranek przespal, hihi.
Goldenlucy - moj Szymek tez nie znosi wozka. Na dworzu sie drze jak tylko sie obudzi i tez nie mam pomyslu jak go przekonac do tego pojazdu. Wychodze z nim tylko wtedy gdy dobrze zasnie, przekladam go i w te pedy na dwor. Wychdzi to tak 1 na tydzien tylko. W miare spokojny jest w foteliku samochodowym gdy go zamontuje w stelaz ale to nie na te upaly bo jak go wyjmuje to cale plecki ma zawsze mokre, wiec robie to gdy juz naprawde musze wyjsc i tylko na maks. 15-20 minut.
Ostatnia edycja:
mamina karierowiczka
Moja ksiezniczka wczepila sie w moja bluzke od pizamy i spj slodko. Mysli pewnie ze spi ze mna hihi.
Cyckuje co 3h w nocy i co2h w dzien.
Powoli zaczynam ja przetrzymywac do 2.5h w dzien.....
Cyckuje co 3h w nocy i co2h w dzien.
Powoli zaczynam ja przetrzymywac do 2.5h w dzien.....
gkvip2505
goldenlucy - nic sie nie martw nic jej nie bedzie, bratanica uwielbiala spanie na brzuszku w wozku i zeby ja uspic musielismy na zmiane po wybojach wiejskich jezdzic
im byly wieksze tym bylo jej lepiej
. Poza tym na spacerku zawsze z nia ty lub ktos dorosly bedzie i bedzie mial na nia oko

reklama
Munka, dziekiale jak sama stwierdzasz u wiekszosci sie tak zaczyna, a pewnie sa pezypadki, ze tylko mrowienia na piczatku
mrowienia pewnie tym spokojniejszym latwiej olac i dopiero jak z oczami sie cos dzieje czy reka ruszac nie moga teafiaja do lekarza.... Poza tym sa jeszcze guzy mozgu i rdzenia
a ja mam dwie torbiele przy kregoslupie i voje sie ze jednak cos sie z nimi zaczelo dziac
lila poki co nie goraczkuje wiwc mam nadzieje ze tak zostanie...... Poza tym okropnie sie poklocilam pietwszy raz od dawna z moim M - i jak tu byc spokohnym? Pisze z tel wiec wybaczcie te okropne literowki....
No to nie pozostaje Ci nic innego jak kompleksowo się przebadać i wtedy, gdy usłyszysz - jest pani zdrowa jak ryba - będziesz najszczęśliwszą kobietą na forum:-) no i do tego oczywiście dzieciaczki zdrowe i kochany mąż.