buziak od dzisiaj już na pewno nie bedę się na Małego denerwowała w nocy, dałas do myślenia

ja sama zmieniłam tok myslenia o płaczu niemowlakow i mam o nieeeeebo wiecej cierpliwosci odkad to usłyszałam. Ciesze sie ze mogłam komus pomoc
Buziak mała przepuklina pepkowa. Pepek wystawal na wierzch. Teraz jest plastrem zaklejony i schowany jak w kieszonke do środka.
a kładziecie sie na brzuszek????
moi chłopcy mieli gigantyczne pepki i nam pomogło lezenie na brzuchu, duuuuzo lezeli i pomogło..
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Samej mi serce pęka.
Najgorsze jest to, że on słucha się swojej mamusi. Ona powiedziała, że " po co nam teraz drugie dziecko" i on też w kółko mi to gadał. Normalnie szkoda słów. Dobrze, że mam wsparcie w mojej rodzinie. Mój tato jest wprost zakochany w chłopakach
Mysle ze Twoj mąż tez zmieni zdanie i za moment pokocha młodszego synka nad zycie, zobaczysz!!! Przerosła go sytuacja, bo nowe dziecko to dodatowe obowiazki, wydatki, zmeczenie i stres. Sama widzsz ze mamusia go jeszcze podkreca i jest jak jest. Oswoi sie z nowa syt i oszaleje na punkcie małego mówie Ci to
Ale teściowej to bym powiedziała co szcerze mysle!!!
Miała czas na planowanie swojej rodziny i jesli by to trwało nadal to by małego wiecej na oczy nie zobaczyła!!!!! Powiedz jej otwarcie ze sie wchrzania w Wasze zycie a m tego nie robic !!!!!!
Moje złote dziecko nakarmiłam przed 1 i słowo daje, ze nie pamietam zebym go w nocy karmiła... Słowo daje

Dopiero rano, łaskawie posknerczał o cycka, podydał go 5razy i wypluł a mi cycki pękaja
Smiac mi sie chciało, bo samolubnie starałam sie włozyc mu jednak sutek do buzi a on wypluwał, ze z sutka az kapie to przesłodko wygladał z kroplą mleka a brodzie i usmiechem od ucha do ucha ktory oznacza ze jest jenak najedzony i mam sie bujac