reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Addiena - no jest dość spore, ale i tak się opłaca
U nas stoi cały czas w tym samym miejscu i "wtopił się" w otoczenie
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda
Chyba, że wystarczy jak Ci zmierzę? Albo fotkę wyślę jak u nas w kuchni stoi?
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz
Wiele osób tak robi po krótkim czasie 
A gdzie mieszkasz? Daleko od Pruszkowa? Może chciałabyś zobaczyć prezentację? Zobaczyłabyś na żywo jak to wygląda
Poza tym jak już masz thermomixa to już nie potrzebujesz ani maszynki do mielenia mięsa, ani miksera, ani blendera, więc je możesz do komisu oddać i zawsze miejsce zaoszczędzisz
Ostatnia edycja:
Rysica
To pomyśl, bo jeśli byś była zdecydowana albo prawie zdecydowana, to mąż by przyjechał z prezentacją
Może byś mogła jakąś przyjaciółkę z mężem też zaprosić na prezentację, to może komuś jeszcze się spodoba? No ten "magiczny garnuszek" (jak ja go nazywałam na początku jak mąż mi o nim tylko opowiadał zanim go zobaczyłam) jest naprawdę super 
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść
No i teraz, w dobie kiedy jedzeniem żądzą konserwanty, można naprawdę zdrowo jeść
Rysica
ok, jak małą nakarmię to napiszę 
a w międzyczasie polecam lekturę
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/przeglad/
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/funkcje/
a w międzyczasie polecam lekturę
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/przeglad/
http://thermomix.vorwerk.com/pl/thermomix/funkcje/
Ostatnia edycja:
Mi się termomix podobał - do momentu jak zobaaczylam cenę. Generalnie uważam ze jest to urządzenie fajne dla tych co mają małe dzieci i nie lubia gotowac
i dopiero zaczynają urządzać kuchnie. Bo zastępuje połowę rzeczy typu mikser, malakser i młynek, itp. Wszystkie niegotujące koleżanki posiadające thermomix zaczyeły cos w nim kombinować. Dla siebie, mężów i dzieci
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.
Mój mówi ze fajne - ale schabowego nie smaży
Kupiłabym ale wolnych 4 tyś brak hehe.
Rysica - ale z tego co kojarzę to czasem sa jakies fajne promocje - typu nieoprocentowane raty? Zgadza się?
A mozesz się dowiedziec od męża jak jest z gwarancją? Bo swego czasu było tak ze dawali gwarancję nie na urządzenie a na osobę kupującą.
Rysica
Wszystkiego się dowiem od męża jak z pracy wróci (niestety dziś jest do 20 w pracy...) i Wam napiszę 
kifsi
Fanka BB :)
Witam niedzielnie 
mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być
dziś też obudził się jak w zegarku o 3 , butla w ruch ,zmiana pampka , lulu a po 1,5 h płacz , smok nie pomógł ,dopiero herbatka uspokoiła no i nasze łóżko :-(
niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został
rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam
papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego
dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę

miłego dnia

mój potworek też się zepsuł :-( już przesypiał całe noce zasypiał o 19-20 , budził się 6-7, a od 3 nocy pobudka około 3 i smok nie pomaga i butla musi być

niewyspana jestem jak diabli , bo łózko małe , a moi panowie rozłożyli się tak ,że mi ledwo skrawek został

rysica - ajerkoniaczek , zazdraszczam

papitka - ja powrót planuje w lutym, bo sporo urlopu mam, niestety sytuacja w pracy nieciekawa więc mi się nie spieszy, a po powrocie zamierzam zmniejszyć etat o 1/8 ,żeby im do głowy nic głupiego nie przyszło i powoli szukać czegoś innego

dżizaz niech mi ktoś allegro zablokuje bo z torbami pójdę

miłego dnia
reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...

Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)
Rysica fajny ten sprzęt lubię takie... ale cena dla mnie nieosiagalna. Ale kochana właśnie się przeprowadzamy do Warszawy (Ursus) więc może pójdę na latwizne i wprosze się do Ciebie na ten ajerkoniak...
Właśnie jesteśmy w drodze ciężarówka bambetli przed nami... nowy rozdział:-)