Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Zaczytałam się w Zonku 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

moja mała już smacznie śpi)
mam czas posiedzieć na kompie, mojego K nie ma to mam wolny czas :-) na klikanie

mają szczęście, ze są po 80tce.Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobićkurde że ja mam tak daleko do Ciebie :--(
u mnie w tej dziurze nie ma nic jak idę na spacer na "miasto" to ciągle w te same rejony !!!!!
dziś wyszłam z domu i po 10 min się wracałam taki deszcz nas złapał, a Niuśka robi awanturę jak jej folię zakładam na wózek i trza było zaś w domu siedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja jutro najprawdopodobniej będę we Wro ale z rana bo chcę do askotu pojechać obadać krzesełka do karmienia
Ja siedze sama,bo rodzice na imprezie,córcia spi,mąż w drodze do nas. Za to u sasiadow impreza z muzą disco polo i piski ich dzieci tak głośne,że zaraz mi G obudzą.
Mi też dziś ucina posty.
no mam nadzieję że teraz będę miała większą możliwość podjechania do Wro niech tylko z mała sama wsiądę do auta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jutro akurat mam imprezke rodzinną, ale następnym razem chętna na spotkanko. Właśnie musze jeszcze torta dla 4latka ozdobić![]()