agaundpestka
Fanka BB :)
Dlaczego ja poszłam spać o 1ej, a moje dziecko o 4tej zaczęło się budzić więc do 5tej na cycku go trzymałam, ale dłużej się nie da wyspany na całego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

...moze zeby? Ja natomiast daje Piotrusiowi jesc niemalze nonstop w nocy...tzn. on idzie spac ok. 22.00 i przesypia ładnie 3 pierwsze godziny, do 1.00. Karmie go piersią i biorę do naszego łóżka, pózniej wybudza się różnie - co 30min, 1h, 2h i daje mu po omacku butle z mm (otwieram mu te buteleczki z mm-90mln i wlewam do butelki), przystawiam tak kołdrę, zeby butelka się o nią opierała ;-) i czasem mały wypije te 90ml i pojdzie spac, a czasem zasypia w trakcie (ja oczywiscie spie juz od dawna ;-)) i wtedy znajduje butle obok niego...na szczescie mleko z niej nie wycieka...;-) i ok. 6.30 daje znowu UU.
Jakiś postęp czy chwilowa słabość? 
A z tym glutenem to nie żarty jutro idę do lekarza i pytam co i jak, bo my nadal tylko na cycu. Swoją drogą dziwne, do 6miesiąca gluten dla dzieci UU, ale niby do 6tego też powinny być tylko na piersi.
;-);-) Ale dużo czytam nt. żywienia, bo to mój taki mały bzik 
Ale jeśli, za przeproszeniem, nie czujesz że jej śmierdzi z ust
i ubrania oraz ręce nie są przesiąknięte dymem, to chyba spoko?a z glutenem... u dzieci uu nabyć po 5 miesiącu to tylko do 6? tylko miesiąc?

. Ale tak już jest, że na forum wiele osób się przewija i tak samo szybko znika. Jak zaczniesz na serio z nami pisać, na pewno Twoje posty nie pozostaną niezauważone ;-)