reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dobra już wstawiam te fotki :D

DSCF1664.jpgDSCF1694.jpgDSCF1747.jpgDSCF1756.jpgDSCF1772.jpgDSCF1800.jpg

hej

no wiec rano wchodze do lazienki a tam rzeczy z kosza sprzatniete :tak: Chyba mu sie w koncu zapasy skarpetek skonczyly :-D:-D:-D no ale tym sposobem mam dzis za soba juz trzy prania. na szczescie suszarka wszystko wysuszyla wiec tylko sortowanie i obsluga pralki.
Jak to tylko wystarczy przetrzymać chłopa :D

Dziewczyny Król Julian waży 10450, tydzień temu 10120 nie wiem czy nie za dużo... Trochę mnie martwi to przybieranie na wadze- jak tak dalej pójdzie to on będzie ważył waga urodzeniowa x 4 do 8 miesiąca:szok:

To machanie głową to on ma wtedy gdy np. leży na brzuchu na macie i się czymś bawi i wtedy zaczyna kręcić, albo dziś na spacerze.... a w nocy obudziłam się dziś jak przez sen kręcił głową:-(
Już sama nie wiem:confused:

Wasze dzieci też tak wylewają wodę z wanienki? Dziś znów porządne umycie okazało sie niemożliwe za to powódź w łazience była pierwsza klasa... On w wanience dostaje adhd:-)
To król ładnie rośnie :D zacznie więcej się ruszać to zacznie mu spadać, a co do kręcenia główką to chyba większość dzieci tak robi jak się nauczy.

Iwon za ciasto :wściekła/y::wściekła/y: ale chyba zrobię na czwartek (starość nie radość):shocked2:

Rysica wklejaj fotki ja uwielbiam robić :)

My już od 2miesięcy kąpiemy się w normalnej wannie na gąbkowej podkładce :) więc może chlapać ile chce.

Pisałam, ze zazdroszczę Wam spotkania :( a jak tak to napisze jeszcze dużo razyyyyy :)

Dziś zrobiłam tak jak wczoraj na kolacje gęsty kleik łyżeczką i przebieranie w półmroku przy kołysankach 10min leżałam obok niego i usnął :) za rączkę mnie łapał, ale nie leżał na niej jak zawsze i może tylko z dwa razy zapłakał- kamień z serca i mam nadzieje, ze będzie coraz lepiej. No i oczywiście śpi, ze mną bo nie mam jakoś sumienia odkładać go do łóżeczka:nerd::nerd:
I teraz tak śpi :)

k339g4.jpg

claudette - najważniejsze, że gościom smakowało :tak:

I wbrew obietnicą nie dalam rady nadrobić. Mała dzis spała raz. Potem mężowi na spacerku zdrzemnęła się może z 20 minut i mi po południu 15... Tyle.
Oczy na zapałkach ale twardo spać nie pójdę....
Zjadła mi o 19 gruszkę i banana o 20 kaszkę i następnie wszystko mi zwymiotowała. Teraz spi. Odpadła w 3 minuty po kapieli. I ja idę z nią....
Może jutro nadrobię. Ale juz nie obiecuję

dobrej nocki i nie przejmuj się, że nie nadrabiasz. Nie jest łatwo, bo tu gaduły same na tym forum siedzą :-D

Waris
młody zostaje z babcią (teściową) :tak:

pozazdrościć!!

aga - słodziaczek śpiący :-)

Aga Antos jak zwykle słodkości:-) A co to za kocurek? Też fajny:-)

Iwon PRZEZ CIEBIE zjadlam trzy kanapki z miodem. Będziesz mi, kurka, dietę sponsorowac ... :cool:

Rysica sami swoi już nas tak łatwo swirem nie przestraszysz :p

Pamka a może Króla korona uwiera i dlatego tak kręci:p:p:p

U nas uczyliśmy się z Pe i kąpiel wyszła o 19.40. No a w trakcie uczenia wsadzilam Gochę w chustę no i oczywiście drzemka. Do 19. Więc wiadomo po kąpieli spać nie chciała ale tak ją nosiło, że nie mogliśmy przestać patrzec; machanie wszystkimi konczynami tak mocno, że aż siebie po brzuchu stlukla. Bez płaczu ale ewidentnie z jakimś problemem. W końcu wsadzilam w chustę znów i po 5 min spała mocno. Była 21.45... Dodam, że dziasla posmarowane i wymasowane, camilia zapodana ... tylko to homeopatia a ja w to nie wierzę :-( co tam rumianek jest i tyle. Zagryzala w nerwach piastke więc będę szukać zębów rano;-)

No i co skończyłam poprzedniego posta pisać i młody się obudził :angry: walczył 5min i w końcu sam się złapał za moją bluzkę i przyciągną więc wyjścia nie miałam musiałam trochę dać.

Jak słodko! Co on ma nad głową? to rogal jakiś czy poducha?? fajne :)

My też się już ponad miesiąc w dużej wannie kąpiemy, ale na gumowej macie antypoślizgowej :p
Rogal :) którego tylko w nocy przekładam na różne końce łóżka :D zależy z której karmię :)

MsMickey kotek od mikołaja :) a mikołaj go znalazł w tkmaxx i nie mógł się oprzeć :)

Jellycat Dotty Spotty Kitten , JELLYCAT , Bright, Little Jellycat,

Rysica urocze fotki, najbardziej mi się podoba to, jak mała fika na leżąco z misiem :-)

No i jak na świra, to masz niezłą rękę do aparatu :-D:-p;-)

Aga słodziak z Antosia, no i dzielny chłopczyk, że tak szybko załapał naukę zasypiania :)

MsMickey uśmiałam się z Twoich kanapek z miodem, bo dzisiaj zanim zrobiłam ciasto też pochłonęłam takie i to dokładnie trzy :-D Ale nie zaspokoiły mojej chcicy na słodkie, stąd ciasto :-p A tak naprawdę to powinno się oberwać Rysicy, że dała ten przepis na chocolate cake :-p:rolleyes:

Wiem, że są tu fanki Sagi Zmierzch - dla Was kochane :-D

481801_345288095570045_463068053_n.jpg

Ostatnia edycja:
Rysica urocze fotki, najbardziej mi się podoba to, jak mała fika na leżąco z misiem :-)

No i jak na świra, to masz niezłą rękę do aparatu :-D:-p;-)

MsMickey uśmiałam się z Twoich kanapek z miodem, bo dzisiaj zanim zrobiłam ciasto też pochłonęłam takie i to dokładnie trzy :-D Ale nie zaspokoiły mojej chcicy na słodkie, stąd ciasto :-p A tak naprawdę to powinno się oberwać Rysicy, że dała ten przepis na chocolate cake :-p:rolleyes:

Wiem, że są tu fanki Sagi Zmierzch - dla Was kochane :-D

Zobacz załącznik 521991

Dzięki :)
Staram się, ale nie zawsze mi wychodzi ;) Chciałabym móc robić bardziej artystyczne zdjęcia ;)

poczekaj aż zrobię tort z masą mascarpone, mężowi na urodziny w połowie stycznia :)

buahahahahaha :D

reklama
Rysica, Monisia jak zwykle przesłodka, a 2 zęby na dole czaderskie po prostu :-)
A ta krecha za to, ze tak trudno się spotkać...ale co się odwlecze...;-)

Aga, Antoś rulez! :-) i popatrz, popatrz! jaki kulturalny!!! Obudził się jak mama skonczyła pisać post! Anioł nie dziecko!!! ;-):-D

Girls, zignorujcie Iwon z tym ciastem :-p;-);-);-) jak chcecie to mogę jeszcze na wtorek strzelić brownie...robi się je razem z pieczeniem 30min maks, wiec luz ;-)

Claudette, to zdolniacha jesteś z tymi ciastami! Ja jednak głównie bazuję na przepisach gdzieś tam wyczytanych.

P. spi jak Gosia MsMickey od 21.45 (u nas ta godzina to standard) i trochę się wkurzyłam na duzego P., bo jak odkładał małego do łózeczka to w ogole go nie przykrył...a mamy w sypialni naprawdę chłodno bo się wietrzyło...wrrrrrrrr......

Ostatnia edycja:
Do góry