Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
chyba nie zdążę do maja... poza tym będzie to maj, więc będzie ciepło i widno 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
życia
Ja właśnie też mam swój przecierMaćku ja małemu daję słoiczkowe dania z pomidorem a sama gotowałam mu pomidorówkę na koncentracie własnej roboty. o tej porze roku pomidory chyba niezbyt są dobre.
I właśnie zrobiła zupkę z kaszą jaglaną. Ciekawę, czy jej będzie smaować, bo jest dość kwaśna 
Mniam ;-)PS - Monika podpełzła do mojej nogi i ugryzła mnie w palec!!!![]()

Jak wróciłyśmy ze spaceru zostawiłam ją w wózku w nieogrzewanej werandzie i tak spała. Dlatego dałam jej tylko troszkę pomidorówki, która jej bardzo smakowała 
Mlodak dzięki za info z pewnej ręki. Ale to ciekawe, bo często się słyszy o suplementacji wit D nawet do 18. roku, a lekarze mają inne zdanieżycia
Ja właśnie też mam swój przecierI właśnie zrobiła zupkę z kaszą jaglaną. Ciekawę, czy jej będzie smaować, bo jest dość kwaśna
Mniam ;-)
ale trudno caly czas papek jesc nie bedzie musi sie nauczyc
20min dziecka nie bylo tak sie zajela soba, cmokala i sie turlala

Witajcie w Nowym Roku .Ethan wazy juz prawie 9 kg i ma 75.5 cm...rosnie chlopak odrzucil sloiczki wiec gotuje sama ...Kurczak z warzywami dynia ziemniak slodki ziemniak , marchewka.....banan i jablka troszke mu dokuczaja ale to chyba po mamie. Natomiast uwielbia winogrona .
Wszystkiego najlepszego dla 7 miesieczniakow. Postarac sie chcialam pisac czesciej ale malo czasu czekamy na pierwszego zeba slini sie na potege i kup robi po 5-6 i zaczal sam siadac z polezacej wiec musze go miec na oku bo probuje lapac za podloge z lezaczka i i wkoncu fiknie , podnosci siena kolankachgo gory oj kombinuje chlopak duzo.
Niedlugo minie rok jak jestem w Australii i to dokladnie w walentynki ....niesamowite jak ten cas szybko zlecial ...
Pozdrawiam was:-)
zaglądam i ja
Pisałam Wam ostatnio, że Kuba zasypia mi ok. 21-wszej, pośpi z godzinkę, a potem urzęduje do 1-wszej - właśnie padł, ale nie narzekam, bo jeśli takie maja być u Niego oznaki pojawiania się następnych ząbków (dziś wyszedł 3-ci), to mi pasuje.
Mam do Was pytanie - jaka dawkę wit. D3 podajecie dzieciom??? Tu niestety nie mam tego z kim skonsultować.
Hatszept - również pozdrawiam i dużo siły do pracy na cały tydzień życzę.
Chorowitkom zdrówka, a jubilatom gratulacje!!!
Q...WA!!!! Q...WA!!! Q...WA!!!! Nie spaliśmy, rozumiecie??????? Po prostu nie spalismy!!!! I to nie przez misia, tylko przez debilny samochód pod balkonem i wyjący alarm!!!! ale jak!!!!! całą noc!!!!!!!!!!!!!!! nawet teraz!!! kiedy mus sie w koncu akumulator wyczerpie????!!!!!! wzywalismy straz miejską i policje do tych debili, ale nie mogli odholowac no bo auto nie stwarzało zagrozenia (prawidłowo zaparkowane), ale sprawe w sadzie załozyli za naruszenie ciszy, bedziemy swiadkami. Jełopy no!!!!!! jestem nieprzytomna!!!! i zastanawiam sie, czy jakiejs karteczki za wycieraczką im nie zostawic, zeby naprawili alarm albo spierd...alali, bo chyba policja nie pozostawiła sladu mimo, ze absolutnie chcieli pomoc....ale jestem wkurzona!!!!!
Nie wyobrażam sobie życia bez prawa jazdy i autka a teraz tym bardziej ale nie mieszkam w Wawie.
Jednak przyznam że zdecydowanie lepiej jest poruszać się po Wawie komunikacją miejską. Pracowałam i mieszkałam ponad rok w Wa-wie na Powst.Warszawy. Któregos razu mój brat zamówił sobie jakąś część samochodową pierdułkowatą w sklepie subaru na al.krakowskiej.Po pracy po 16 tramwajem jechałam godzinę w jedną stronę i godzine w drugą. Gdybym była samochodem to całe popołudnie stałabym w korkach.
Szymek po dentyście, mleczak wyrwany, leciutko poszło, Szymek dumny, że włoży ząbek pod poduszkę i zębowa wróżka do niego przyjdzieDruga jedynka już się też rusza i pani dentystka powiedziała, że góra 2 tygodnie i będzie taka sama sytuacja, że stały ząbek będzie wypychał mleczaka i trzeba będzie przyjechać
Rośnie mi chłopak. Aaaa i ma bardzo zdrowe ząbki, 100% zdrowe
Jestem z niego dumna
![]()