PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witajcie w Nowym Roku .Ethan wazy juz prawie 9 kg i ma 75.5 cm...rosnie chlopak odrzucil sloiczki wiec gotuje sama ...Kurczak z warzywami dynia ziemniak slodki ziemniak , marchewka.....banan i jablka troszke mu dokuczaja ale to chyba po mamie. Natomiast uwielbia winogrona .
Wszystkiego najlepszego dla 7 miesieczniakow. Postarac sie chcialam pisac czesciej ale malo czasu czekamy na pierwszego zeba slini sie na potege i kup robi po 5-6 i zaczal sam siadac z polezacej wiec musze go miec na oku bo probuje lapac za podloge z lezaczka i i wkoncu fiknie , podnosci siena kolankachgo gory oj kombinuje chlopak duzo.
Niedlugo minie rok jak jestem w Australii i to dokladnie w walentynki ....niesamowite jak ten cas szybko zlecial ...
Pozdrawiam was:-)
Wszystkiego najlepszego dla 7 miesieczniakow. Postarac sie chcialam pisac czesciej ale malo czasu czekamy na pierwszego zeba slini sie na potege i kup robi po 5-6 i zaczal sam siadac z polezacej wiec musze go miec na oku bo probuje lapac za podloge z lezaczka i i wkoncu fiknie , podnosci siena kolankachgo gory oj kombinuje chlopak duzo.
Niedlugo minie rok jak jestem w Australii i to dokladnie w walentynki ....niesamowite jak ten cas szybko zlecial ...
Pozdrawiam was:-)

Myślałam, że się rano nie zwlekę z łóżka...
;-)
Dzisiaj była nocna pobudka na karmienie... I nie ma szans, żeby zasnęła inaczej niż na rączkach.
współczuję!