reklama
WITAM!
pierwszy dzien w pracy na lajcie:-) mialam wstac o 7 rano. wczoraj chorzy znajomi pojechali. mmoj mikrus pobil wszelkie rekordy niespania i spal w ciagu dnia w sumie godzine! o 19 polozylam go spac pojechalam na zakupy (kupilam mu w koncu inhalator
a pozniej sprzatalam po znajomych do 1 w nocy. rano sie budze o 7 a tu szok!!! mlody spal cala noc u siebie bez pobudki i spi dalej! no to ja na drzemke. i tak zaspalam i wstalam 7.45
ledwo zdazylam sie ubrac zanim niania przyszla.
no wiec zawleklam sie do pracy spozniona, wypilam kawe, herbate , poplotkowalam, dowiedzialam sie co musze poinstalowac zeby ruszyc z robota - i do domu
w domu juz sobie instalowalam a niania zabawiala jana
chyba nie dam rady was nadrobic, ale wieczorem w lozku poczytam i poodpisuje :-( teraz spadam malego calowac!
pierwszy dzien w pracy na lajcie:-) mialam wstac o 7 rano. wczoraj chorzy znajomi pojechali. mmoj mikrus pobil wszelkie rekordy niespania i spal w ciagu dnia w sumie godzine! o 19 polozylam go spac pojechalam na zakupy (kupilam mu w koncu inhalator
ledwo zdazylam sie ubrac zanim niania przyszla.no wiec zawleklam sie do pracy spozniona, wypilam kawe, herbate , poplotkowalam, dowiedzialam sie co musze poinstalowac zeby ruszyc z robota - i do domu
chyba nie dam rady was nadrobic, ale wieczorem w lozku poczytam i poodpisuje :-( teraz spadam malego calowac!
Waris
Fanka BB :)
Dzięki
Waris - lizakasam tak powiedział, nic innego nie chciał
no niech mu będzie
![]()
Ja też bym się zgodziła bez oporów
U nas dziś nocka była niezła, no i pokarmu coraz mniej, bo lewym cycem nie karmiłam cały dzień i jak G obudziła się o 4.00 to średnio miała co jeść z niego. Prawy jeszcze jako tako, ale to już końcówka. Przez pół godziny nie mogłam zasnąć, bo cały czas myślałam o tym, że niedługo już tylko i wyłącznie butla...ehhh, ale ten czas zapierdziela!!
Dziś znów G ładnie je, więc mam nadzieję, że jednak odmieniło jej się na dobre:-)
Ja dziś w wolnym czasie projektuję dla naszych rodziców na dzień dziadków kalendarz z fotami Gabi i synka siostry i już mi się nie chce...
Chyba, że zna się skróty ;-)
Oj mi też czas zapierdziela i u nas chyba też końcówka cycusia, dziś w nocy jednym ją nakarmiłam więc drugi powinien być cały a tu z rana niewiele się nim najadła, musiałam jej 120mm dorobić.
A na temat skrótów, raz jechałam w delegację do Wa-wy ( już wtedy pracowałam u siebie w miescie) i zjechałam przed Hynka w prawo i tak chciałam ominąć korek, tak jeździł bus Viki za czasów kiedy dojeżdżałam. Była zima i na zakręcie tak mnie zarzuciło samochodem że puściłam wszystko hamulec, kierownicę i czekałam aż się zatrzymam. Na moje szczęście jechałam wolniutko i obróciło mnie o 180 stopni, zatrzymałam się w poprzek ulicy ale strachu się najadłam bo też autka za mną jechały

Dobrze że przeprosiła się z jedzeniem

Hi, hi, zgadza sie-nadawalam dzisiaj z pracyA teraz pisze siedzac u fryzjera. Relaksuje sie
![]()
Nie wkurzaj ucha ;-), koniecznie poinformuj o rezultacie :-)
claudette
Uf, doczytałam! Zachęcona tym koperkiem też dziś Lenka dostała go w zupie i co? Pogardziła znów! Babcia oszukiwała ją ciasteczkami, żeby buzię otwierała..
Myślę, że to zęby, jak wyjdą to jej wróci apetyt na zupki, bo kiedyś jadła super.. Ah..
U mnie pokarmu multum, ale powoli odstawiam małą, mamy dwa posiłki mm i dwa uu (i trochę w nocy, ale to takie memłanie tylko):-(
Tylko o mnie, bo nie mam siły pisać, bo pół nocy nie spaliśmy, bo Leni urządzała histerie. Do pracy się spóźniłam, w pracy mamy wizytację jakichś dyrektorów, masakra... W domu nie wiem w co łapy włożyć, ciągle coś do roboty, ah.. Szkoda gadać
buziaki!
Myślę, że to zęby, jak wyjdą to jej wróci apetyt na zupki, bo kiedyś jadła super.. Ah..U mnie pokarmu multum, ale powoli odstawiam małą, mamy dwa posiłki mm i dwa uu (i trochę w nocy, ale to takie memłanie tylko):-(
Tylko o mnie, bo nie mam siły pisać, bo pół nocy nie spaliśmy, bo Leni urządzała histerie. Do pracy się spóźniłam, w pracy mamy wizytację jakichś dyrektorów, masakra... W domu nie wiem w co łapy włożyć, ciągle coś do roboty, ah.. Szkoda gadać

buziaki!
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Maćku - Monika dzisiaj spała 1,5h rano, 2,5h w ciągu dnia i 1h wieczorem, więc to chyba taki dzień, teraz też już śpi
ja teraz też przysypiam...
i dzięki
Sunshine - pobawiła się obiadkiem - fajnie to zabrzmiało!
Ale przynajmniej fajnie, że siateczka się sprawdza i że smakuje jabłuszko 
i też dzięki
Muńka - ale fajnie, że Ci zaczęła jeść ładnie
Wczoraj, dzisiaj, oby tak jej zostało! 
i też dzięki
Iwon - ależ Ci zazdroszczę - lubię siedzieć u fryzjera
Pochwal się później fryzurką 
Josie - dobra jesteś
spóźnić się do pracy, napić się kawy, herbaty, poplotkować i do domu wrócić
oby tak dalej 
Waris - mąż mu kupił takiego większego z serduszkiem tego lizaka
ja też się bez oporów zgodziłam
Mało wymagające to moje dziecko 
Wiem, który to zakręt chyba! ja pracuję dalej, jak Hynka zmienia się w Marynarską, to 2 przystanki przed Galerią Mokotów
Claudette - też myślę, że zęby, Szymek przy zębach też kiepsko jadł... i jak był chory też kiepsko jadł... A Monika cały czas kiepsko je...
Współczuję nocnych histerii
Mąż ma dzisiaj urodzony, a ja przeziębiona nawet głupiego kwiatka mu nie kupiłam...
Ale buziaka dostał i piękne życzenia ode mnie i od synka 
i dzięki
Sunshine - pobawiła się obiadkiem - fajnie to zabrzmiało!
i też dzięki
Muńka - ale fajnie, że Ci zaczęła jeść ładnie
i też dzięki
Iwon - ależ Ci zazdroszczę - lubię siedzieć u fryzjera
Josie - dobra jesteś
Waris - mąż mu kupił takiego większego z serduszkiem tego lizaka
Wiem, który to zakręt chyba! ja pracuję dalej, jak Hynka zmienia się w Marynarską, to 2 przystanki przed Galerią Mokotów
Claudette - też myślę, że zęby, Szymek przy zębach też kiepsko jadł... i jak był chory też kiepsko jadł... A Monika cały czas kiepsko je...
Współczuję nocnych histerii
Mąż ma dzisiaj urodzony, a ja przeziębiona nawet głupiego kwiatka mu nie kupiłam...
na szybko - jakie maty piankowe macie? I które polecacie? Czy te puzzle sie nie rozjeżdzają? Bo moja cały czas na podłodze siedzi i jednak trochę ciągnie od niej. Szukam czeos łatwego w utrzymaniu, czyszczeniu. Znalazłam takie:
HAPPY PEOPLE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA DYWAN (2939267763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PUZZLE PIANKOWE DUŻE MATA PIANKOWA CERTYFIKAT (2925006138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SKIP HOP Mata piankowa WIELKA Pleyspot 10zł kurier (2946919904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HAPPY PEOPLE PUZZLE PIANKOWE MATA PIANKOWA DYWAN (2939267763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PUZZLE PIANKOWE DUŻE MATA PIANKOWA CERTYFIKAT (2925006138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SKIP HOP Mata piankowa WIELKA Pleyspot 10zł kurier (2946919904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A gdzie kupujesz kasze jaglana? Bo ja w PL bylam w realu, netto i lidlu, biedronce i nigdzie nie bylo :-( a i u nas w PL sklepie tez nie ma :-( A mozna dziecku kuskus podawac?
I pierwszy raz dalam jej jabluszko w siateczce! dla mnie bomba!!! :-)20min dziecka nie bylo tak sie zajela soba, cmokala i sie turlala
![]()
Kupiłam w Stokrotce. Podesłać Ci? ;-)
Też miałam pytać o kuskusa, bo ktoś tu chyba o nim wspominał... Albo sprawdzę następnym razem jak bd w sklepie, czy zawiera gluten...
Dobry patent z tą siateczką
Ja też daję małej jak chcę mieć chwilkę ;-)Pokazaliśmy Zosi jak fajnie jest stać na nóżkach i to był błąd...
Teraz ciągle chce stać, a że sama nie potrafi...Aylin ja mam takie Puzzle piankowe ZWIERZĘTA NIETOKSYCZNE mata edukac (2945473510) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale inne kolory. Nie rozjeżdżają się. A jak z czystością to trudno powiedzieć. U mnie największy problem to sierść, więc traktuję odkurzaczem. I raz przetarłam mokrą ścierką. Ale ja hartuję moje dziecko ;-)
Co ciekawe - identyczne puzzle kupiłam w zwykłym sklepie o 2 zł taniej
A gdzie jeszcze przesyłka?
Ostatnia edycja:
kifsi
jakoś mi tak dzień miedzy palcami przeleciał :-(
co do pomidorów - pomidorowa na własnym tzn teściowej przecierze zaliczona już kilkukrotnie :-)
wit D dajemy co drugi dzień tj staram się dawać bo ciągle zapominam :-(
młodak - baranki bywają bolesne ,ale u nas na szczęście bez krwawe :-) a K faktycznie - dowcipniś
rysica - dzielny mały mężczyzna Szymuś
sto lat dla dużego :-)
sunshine - jak potrzebuje 30 min dla siebie to siateczka idzie w ruch :-)
josie - ratuluje udanego pierwszego dnia w pracy :-)
muńka - zgadzam się z rysicą dziś chyba dzień spiocha bo wik wyjątkowo dziś miał jedną z drzemek 1,5 h
normalnie spi max 20 min 
kasieńka - super ,że jest czysto
oby katarzysko i katar szybko przeszły
a mnie coś bierze :-( narazie boli zaczyna mnie boleć wszystko :-( zaraz zapodaje sobie jakąs polopirynke i pod pierzynke :-) oby tylko ten mały gnom spał w nocy
aylin - nie pomogę bo u nas puzle nie mają racji bytu , młody usiedzieć w miejscu nie potrafi i raczkuje już wszędzie :-(
co do pomidorów - pomidorowa na własnym tzn teściowej przecierze zaliczona już kilkukrotnie :-)
wit D dajemy co drugi dzień tj staram się dawać bo ciągle zapominam :-(
młodak - baranki bywają bolesne ,ale u nas na szczęście bez krwawe :-) a K faktycznie - dowcipniś

rysica - dzielny mały mężczyzna Szymuś
sto lat dla dużego :-)sunshine - jak potrzebuje 30 min dla siebie to siateczka idzie w ruch :-)
josie - ratuluje udanego pierwszego dnia w pracy :-)
muńka - zgadzam się z rysicą dziś chyba dzień spiocha bo wik wyjątkowo dziś miał jedną z drzemek 1,5 h
normalnie spi max 20 min 
kasieńka - super ,że jest czysto
oby katarzysko i katar szybko przeszły a mnie coś bierze :-( narazie boli zaczyna mnie boleć wszystko :-( zaraz zapodaje sobie jakąs polopirynke i pod pierzynke :-) oby tylko ten mały gnom spał w nocy
aylin - nie pomogę bo u nas puzle nie mają racji bytu , młody usiedzieć w miejscu nie potrafi i raczkuje już wszędzie :-(
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kifsi - dziękuję w imieniu Szymka
i współczuję choróbska, oby szybko przeszło!!!
i współczuję choróbska, oby szybko przeszło!!!
reklama
Waris
Aylin w sprawie puzzli nie pomogę, też kiedyś chciałam kupić ale na fb dziewczyny mi odradziły mówiąc że zaraz zacznie chodzić i nie będzie chciała na tych puzzlach siedzieć tylko po całym domu raczkować itp. więc dałam sobie spokój.
Sunshine zapomniałam - ja dawałam mojej już kaszkę kuskus. Jest ona bardzo drobna ale i tak moja córa nią pogardziła, musiałam rozdrobnić jeszcze blenderem.
Maćku na opakowaniu kaszki kuskus KUPCA jest napisane skład: 100% kaszka kuskus ( semolina z pszenicy durum)
A nasza mała dziś robiła sama kosi kosi łapki :-) - pewnie nieświadomie ale i tak się cieszę :-)
Sunshine zapomniałam - ja dawałam mojej już kaszkę kuskus. Jest ona bardzo drobna ale i tak moja córa nią pogardziła, musiałam rozdrobnić jeszcze blenderem.
Maćku na opakowaniu kaszki kuskus KUPCA jest napisane skład: 100% kaszka kuskus ( semolina z pszenicy durum)

A nasza mała dziś robiła sama kosi kosi łapki :-) - pewnie nieświadomie ale i tak się cieszę :-)