Kasienka_
Fanka BB :)
Alijenka nie jestes zla matka to po pierwsze, moze faktycznie sadzanie przed tv nie jest pomocne w rozwoju ale czasami ulatwia zycie natomiast danie zabawki do zabawy to juz jest lepsze wyjscie bo o ile dziec ma mozlliwosc ruchu to w koncu z tej mozliwosci skorzysta
wiec sadzaj na podlodze dawaj zabawke i mala sama sie nauczy bo o to chodzi czesto
ja czesto mlodego zostawialam i sie nauczyl moglam go nie zostawiac moze teraz nie mialabym takiego Szoguna
Sunshine tak jak napisalam wczesniej moze takie kaszkieciki (daszki na gumke
) obszyte jakos fajnie
i znowu bym zapomniala co mialam napisac
bo mlodemu wczoraj jak odciagalam glutki to wyciagnelam taki maly klebuszek ... nie wiem skad ale bylam w takim szoku ze masakra ciekawe kiedy on to wdychnal wessal zassal do nosa
no i mlody gada mamamambababamamabama jak jeczy i cos mu sie nie podoba albo czegos chce a tatatadadadatatadata jak sie bawi... to se chlopak znalazl rozgraniczenie
Sunshine tak jak napisalam wczesniej moze takie kaszkieciki (daszki na gumke
i znowu bym zapomniala co mialam napisac
bo mlodemu wczoraj jak odciagalam glutki to wyciagnelam taki maly klebuszek ... nie wiem skad ale bylam w takim szoku ze masakra ciekawe kiedy on to wdychnal wessal zassal do nosa
no i mlody gada mamamambababamamabama jak jeczy i cos mu sie nie podoba albo czegos chce a tatatadadadatatadata jak sie bawi... to se chlopak znalazl rozgraniczenie

wystarczy kropla na dydka kilka razy dziennie lub raz dziennie zapobiegawczo
na szczęście zaklejoną. Masakra ostatnio z tymi opryszczkami, jakiś wysyp normalnie. Jutro jeszcze przyjedzie mi taśmy na rękę przykleić - może pomogą.
a pozniej Pe przychodzi i soe dziwi ze nic nie jest zrobione a ja na to bo niunia mi nie dala
co ze mnie za matka
az sprawdzilam o ktorej poprzedniego posta dalam