Aga piekne te rzeczy, jak zwykle zaluje ze nie mam coreczki
a te czapeczki dla dziewczynek tutaj
Bawełniana letnia czapeczka retro vintage w romby (2937498573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przepiekne!
a pokaz zdjecie antka jak teraz wyglada? bo w tej galerii co ostatnio wkleilas to wygladal jak zwykle - w formie
moj chudzinek tez ostatnio szybciej przybiera, i nawet kumpel mi dzis powiedzial ze nabity! ale daaawno go nie wazylam
Aylin gratuluje kolezance odwagi z tym smarowaniem plesniawek moczem
dobrze ze juz lepiej!
Kasienka nie znam psychiatry, ja w ogole do lekarzy to prawie nie chodze. Ale moze na forum jakims by sie znalazlo cos?
A Janek caly wieczor ladnie spi! to juz 3 noc z rzedu sie tak milo zapowiada
oby! pozycja na brzuszku jest dla mnie zbawieniem! zeby tylko jeszcze dal sie polozyc w tej pozycji i zasnal sam...
Do jutra!
Bawełniana letnia czapeczka retro vintage w romby (2937498573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przepiekne!a pokaz zdjecie antka jak teraz wyglada? bo w tej galerii co ostatnio wkleilas to wygladal jak zwykle - w formie
Aylin gratuluje kolezance odwagi z tym smarowaniem plesniawek moczem
dobrze ze juz lepiej!Kasienka nie znam psychiatry, ja w ogole do lekarzy to prawie nie chodze. Ale moze na forum jakims by sie znalazlo cos?
A Janek caly wieczor ladnie spi! to juz 3 noc z rzedu sie tak milo zapowiada
oby! pozycja na brzuszku jest dla mnie zbawieniem! zeby tylko jeszcze dal sie polozyc w tej pozycji i zasnal sam...Do jutra!
Ostatnia edycja: