reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dziękuję dziękuję ... (uklony)...

:p

Mamy tego więcej muszę zacząć zapisywać...
pisałam Wam już nasz przebój o gazach?

(na melodię Śnieg Pada)

Pierd poszedł pierd poszedł
Cieszą się dzieci
Tu pryknie tam pryknie
Gaz z dupki leci
Tu pryknie tam pryknie
Gaz z dupki leci!

:p

Sunshine nie doradzę. Ale wkurza mnie takie niedopowiedzenie. Wrr :confused:

A nad zespołem bbband można się zastanowić;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cholibka tyle napisłam i wcieło mi posta, bo internet się zrypał na chwilę akurat w momencie jak kliknęłam wyślij grrrrrrrrr

ja juz kiedys pisalam ze co kilka sekund jest auto-save jak piszesz posta, i jak si cie nawet komp wywali a wejdziesz znow na forum i dasz odpowiedz to tam na tej szarej ramce sie pojawia przycisk - restore auto-saved content - klikasz go i post wraca :-)
Marudzi, jęczy i poplakuje. Ewidentnie coś jej jest więc nawet wkurzac się nie mogę... qrcze już 2 miesiące zwalam wszystko na zęby... ile można?
Teraz w końcu wyczerpała się bateria i usnela na cycu...

A'propos śpiewania, mój wczorajszy rym śpiewany przy ubieraniu w kombinezon:

Ekhem ...
Fajny wózior Gosi kubelkowy jest(x2) (plus kląskanie dwukrotne)
Fajny kubelkowy wózior
Chciał mieć taki wujek Józio
Fajny wózek Gosi kubelkowy jest. (znów kląskanie).

Gosia mój niewątpliwy talent docenia... zastanawiam się nad x factor :p

Ms mickey u nas tak bylo kolo 2 miesiecy a w tym tygodniu jak reka odjal, spi cale nocki!!!! nawet dzis mimo zebow nie obudzil sie, dopiero o 6! ja mysle ze moze to byl lek separacyjny
a co to jest kląskanie?!?!

U nas króluje:

Mała Gabrysia chusteczki prała,
Zmąciła wodę, zmąciła wodę, troszkę płakała :-)

oraz:

Ćwierkają wróbelki od samego rana,
ćwir, ćwir dokąd idziesz Gabrysiu kochana x2
A Gabrysia na to śmiejąc się wesoło
Szkolny rok się zaczął więc idę do szkoły x2

:-D

no tak ksiazeczkii juz czyta to nic dziwnego ze do szkoly idzie :szok::-D

co mialam pisac.....
w zwiazku z naszym dramatem z drzemkami dziennymi przeczytalam dzis artykul o spaniu, i bylo na pisane ze w 8 miesiacu to niektorym dzieciom juz nawet 1 drzemka wystarcza.... a ja mojego 3 razy probuje uspic... no ale tam pisali ze 2-4h snu w dzien a moj jednorazowo to najchetniej 20 min... musze chyba cos tu pozmieniac

No właśnie josie - jedna drzemka wystarcza tylko pytanie, jak długa ;-)

Mój teraz śpi dwa razy, z czego jedna trwa około 50 min. a druga 2 godziny. Jak dla mnie git :-)

Gratki dla 7 miesięczniaków :-)

Sunshine - Amoxiciclina to antybiotyk POCHODNY penicyliny, jak większość, Szymek też miał go podawany ale pod inną nazwą Amotaks, jak katar siedzi w zatokach to podaj antybiotyk, bo jak spłynie do oskrzeli taki bakteryjny katar to zapalenie oskrzeli gotowe, A skoro małą zatyka i nie da się ściągnąć, to raczej na pewno z wirusowego się zmienił w bakteryjny.

josie - weź proszę zapodaj jakiegoś print screena bo ja szukam i szukam i za chiny nie mogę znaleźć tego przycisku restore auto save!.....

Sunshine - Rysica ma rację, chyba lepiej podać ten antybiotyk niż później miałoby się pogorszyć. Zdrówka dla Aurelki!!

Ja coś czuję, że mojej też niedługo będzie wystarczała jedna drzemka. Teraz ma dwie krótkie. Jak będzie senna, to pójdzie spać, jak nie to nie, trudno.

Przed chwilą G zjadła obiadek moją dużą łyżką od zupy... postawiłam zupę sobie, a jej obiadek. Srednio jej szło jedzenie, ale bacznie obserwowała jak ja jem, no więc zaczęłam ją oszukiwać, nakładałam jedzonko na swoją łychę i jej dawałam - tym sposobem pochłonęła wszystko...bosz...co za dzieciak!

reklama
Muńka - :szok: niezła jest :-D:-D:-D
a wiesz, że moja też miała dzisiaj lepszy dzień z obiadkiem? :D zjadła większy słoiczek niecały (bo zupki wyszło na ok 85% słoiczka - zupka moja) w 15 minut! ;)

Suneshine - oby szybko przeszło teraz po antybolu !!! Niestety czasem trzeba podać..

Do góry