reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
czas sie rprzyznac - jestem od was uzależniona...

Julek, Zosia, Ethan, Wiktor- Wszystkiego Najlepszego Nasze 7 miesięczniaki szkrabiaki

Mi dziś Zośka swojego smoczka proponowała, ale nie skorzystałam :sorry:
moja mi swojega namiętnie co chwile wciska, a jak nie chce to obdarza całuskiem z otwartej paszczęki

Niunia własnie śpi obok mnie w łóżeczku turystycznym - strasznie jej sie spodobało. Szczególnie jeżdzenie pazurkami po siatce.

Waris - ja w sobotę będę na zakupach - więc jak ci dziewczyny do tego czasu nie kupią to dawaj znac.

Serdeczne pozdrowienia z Krynicy -

Waris - nie ma problemu :-) napisz mi moze Twój numer telefonu na PW w razie jakbym w sklepie miala jakieś pytanie.

Rysica - to Ci zarloczek z Monisi!czemu to nie trwa wiecznie?:-)

Sunshine - smacznego i milego wieczoru zycze :-)

Kasia.natka - fajno,ze juz na miejscu!

Nie wiecie czy pisząc przez telefon mam możliwość cytowania wielu postów?

Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam :baffled:

Super że się odezwałaś, dobrze że już po, ucałuj A i mów mu że była bardzo dzielny :happy: a lekarzem się nie przejmuj - gdyby sam siedział z dzieckiem wyglądałby zapewne o wiele gorzej :tak:

Witam,
czas sie rprzyznac - jestem od was uzależniona...

Waris - ja w sobotę będę na zakupach - więc jak ci dziewczyny do tego czasu nie kupią to dawaj znac.

Serdeczne pozdrowienia z Krynicy -

Oj ja też jestem uzalezniona, umawiamy się że dam ci znać na bank, dzięki :-D i dziękujemy za pozdrowienia i również życzymy udanego szkolenia/ wypoczynku :tak:

Waris - nie ma problemu :-) napisz mi moze Twój numer telefonu na PW w razie jakbym w sklepie miala jakieś pytanie.

Ok, zaraz Ci wyślę a o możliwości cytowania wielu postów przez tel nie mam zielonego pojęcie.
Spadam bo babcia z mężem wołają mnie na Amaretto ;-)

Dobrej spokojnej nocki pa pa

Jestem jestem.
Dziś Goch ma ciężki wieczór. Pe ok 6 chciał przywiercic półkę do ściany. Ściany mamy jak z kamienia więc pozyczylismy mloto wiertarke od kumpeli. Pe włączył a Gocha się przestraszył i w płacz. Bez histerii ale chodziłam z nią po klatce, żeby się uspokoiła bo poplakiwala. No a potem na widok Piotra i bałaganu w pokoju (po wierceniu). Uspokoiła się dopiero ok 7, gdy weszlam z nią do wanny.
Teraz jeszcze po cycu wybudza się...
Pe mówi: no to sobie narobilem :-(

U nas zabkow nie ma ale za to bąki ... pół dnia. W wannie śmiesznie puszczala ;-)

Pisałam tego posta jakieś dwie godziny temu dopiero teraz mogę puścić...

Zaliczam sie do grona uzaleznionych od bb. Zamiast czytac ksiazke siedze na telefonie i pisze :-) G spi cichutko obok mnie w łóżeczku.Mam ochote ją wyściskać,ale nie bede dziecia budzić :-D

Iwon - mi tez juz pare osob powiedzialo o tym,że im później ząbki wychodzą tym sa zdrowsze,wiec licze na to,bo mi wyszły szybko i od 5 roku życia musiałam leczyć.

Aga - fajno,że juz po!dzielny chłopak i mama też ;-)

Oczy mi sie kleją...pora spać!

Ostatnia edycja:

ja moge tylko pozniej mi sie te posty nie chca kasowac i za kazdym razem jak klikam odpowiedz to mam 15 zaleglych postow.... najgorsze ze nie wiem jak to usunac!!!

Melduje się po zabiegu. Wędzidełko było mocno przyrośnięte lekarz pytał czy A nie miał problemu z ssaniem piersi. Po A wygląda, ze sam zabieg go nie bolał, ale był bardzo zły, ze się go siłą trzyma. Za to teraz go chyba boli, bo obudził się z płaczem. Na koniec lekarz mnie spytał czy dobrze sie czuje, bo źle wyglądam :baffled:

lekarz...troskliwy?:confused2: dzielny antos!

Jestem jestem.
Dziś Goch ma ciężki wieczór. Pe ok 6 chciał przywiercic półkę do ściany. Ściany mamy jak z kamienia więc pozyczylismy mloto wiertarke od kumpeli. Pe włączył a Gocha się przestraszył i w płacz. Bez histerii ale chodziłam z nią po klatce, żeby się uspokoiła bo poplakiwala. No a potem na widok Piotra i bałaganu w pokoju (po wierceniu). Uspokoiła się dopiero ok 7, gdy weszlam z nią do wanny.
Teraz jeszcze po cycu wybudza się...
Pe mówi: no to sobie narobilem :-(

U nas zabkow nie ma ale za to bąki ... pół dnia. W wannie śmiesznie puszczala ;-)

Pisałam tego posta jakieś dwie godziny temu dopiero teraz mogę puścić...

biedactwo! moj to z remontami za pan brat od malego, wiertarka na nim wrazenia nie robi. a jak mu zatykalam uszy ostatnio jak stolarz cial drewno to sie smial :rofl2:

Wszystkiego najlepszego dla siedmiomiesieczniakow!!!!!!

Munka tak masz mozliwosc w komorce mutlicytaty robic.

Aga super że już po zabiegu. Dzielnego masz synka:-)

Kasieńka fajno że Nikos zdrowieje.

Rysica gratki kolejnego ząbka.

Iwon u nas też brak uzebienia nadal wiec luzik.

Pamka gratuluję nowej umiejętności Julkowi

Josie jaki Twoj synus wychowany. Moj wszystko mi zabiera i pcha pod nos. Nie podzieli sie niczym.

Katrina sliczny kominek, ja marzę ale K przeciwny bo za duzo brudu by bylo według niego.

Bylam w Jankach,mlody juz spi w spiworku z ikea. Niestety w smyku pajace za 55zl tylko wiec nie kupilam a nie mam zadnego juz.

Baby, ja też uzależniona od bb, bo zamast spać, to klikam do Was cichaczem z łóżka ;)

Waris, młodak, msmickey, kasia dzięki za bezzębne wsparcie ;-) Oby było tak,jak piszą dziewczyny! A wiecie, że ja nie pamiętam, kiedy starszakowi wyszedł pierwszy ząbek? Aż muszę sprawdzić w jego pamiątkowym albumie..

Aga no to uff, dobrze że już po wszystkim!

Aylin jak miło, że tęsknisz ;P Mój też uwielbia drapać siateczkę w turystycznym ;)

Pamka wow, o mały zaczyni Ci mówić :D

reklama
Do góry