Sunshine6
Fanka BB :)
Zaza- i ja przeczytalam bo sytuacja bliska i mi
Chociaz u mnie podobnie jak u Sicil Pe zawsze zwroci mamie uwage zamiast mnie wystarczy ze sie na niego spojrze jak cos mi nie pasuje ( troche sie nim wyreczam zeby nie psuc stosunkow miedzy nami, bo ogolnie to dobra kobieta i raczej stara sie nie wtracac) ale nie zawsze jej to wychodzi. Teraz jestem na nia skazana na CALY miesiac i mam nadzieje, ze wytrzymam, wczesniej po 2 tyg chodzilam po suficie zeby nie wybuchnac
Ale teraz juz wiem jak sie z nia obchodzic i to raczej ja przewieszam pranie
i poprawiam po niej
lubie jak jest po mojemu ona to wie wiec stara sie robic tak jak ja chce. Na dziendobry dostala kartke z rozpiska
i stara sie tego trzymac. A jak widze, ze juz odchodzi o normy to zaraz ja Pe sprostowuje
Biedna
Ale jak chcemy zeby bylo dobrze miedzy nami to musi tak byc.
Aylin- ja tez Cie posadzilam o te cudenka
Niespodzianka- jutro powinnam miec ;-)
Sicil- wytrwalosci w oduczaniu
gora tydzien sie pomeczysz i bedziesz miala luzik ;-):-)
Iwon- dobrze ze z Kornelkiem juz wiesz co to, i wiem jak sie czujesz z niedosytem.
Qurcze szefostwo sie zawinelo a ja zamiast nadrabiad zaleglosci w pracy nadrabiam zaleglosci na BB
Jutro wizyta u opiekunki prosze o kciukasy.
I miss you girls!
Chociaz u mnie podobnie jak u Sicil Pe zawsze zwroci mamie uwage zamiast mnie wystarczy ze sie na niego spojrze jak cos mi nie pasuje ( troche sie nim wyreczam zeby nie psuc stosunkow miedzy nami, bo ogolnie to dobra kobieta i raczej stara sie nie wtracac) ale nie zawsze jej to wychodzi. Teraz jestem na nia skazana na CALY miesiac i mam nadzieje, ze wytrzymam, wczesniej po 2 tyg chodzilam po suficie zeby nie wybuchnac
Ale teraz juz wiem jak sie z nia obchodzic i to raczej ja przewieszam pranie
i poprawiam po niej
lubie jak jest po mojemu ona to wie wiec stara sie robic tak jak ja chce. Na dziendobry dostala kartke z rozpiska
i stara sie tego trzymac. A jak widze, ze juz odchodzi o normy to zaraz ja Pe sprostowuje
Biedna
Ale jak chcemy zeby bylo dobrze miedzy nami to musi tak byc. Aylin- ja tez Cie posadzilam o te cudenka

Niespodzianka- jutro powinnam miec ;-)
Sicil- wytrwalosci w oduczaniu
gora tydzien sie pomeczysz i bedziesz miala luzik ;-):-) Iwon- dobrze ze z Kornelkiem juz wiesz co to, i wiem jak sie czujesz z niedosytem.
Qurcze szefostwo sie zawinelo a ja zamiast nadrabiad zaleglosci w pracy nadrabiam zaleglosci na BB

Jutro wizyta u opiekunki prosze o kciukasy.
I miss you girls!

Nosz.... W tym systemie to nawet nie ma mowy o odstawieniu
Niezła manipulantka!!! Koszmar. Kurcze ja mam starszą nianię i jedynym "problemem" jest u nas zakładanie rajtuz pod spodnie w domu w zimniejsze dni.. Szczerze mówiąc cieszę się, że moja teściowa nie zajmuje się Julkiem bo pewno były by takie same problemy plus zgrzyty między mną a D bo on mamę stawia na piedestale