agaundpestka
Fanka BB :)
Iwon tak mi o spacerowaniu napisałaś, ze jeszcze z dzieckiem nie wyszłam
Pół dnia z młodym na podłodze spędziłam na nauce czołgania- pełzania- raczkowania
i jest światełko w tunelu, a teraz wymęczone dziecko śpi, a matka lata ze szmatą i mopem
uwielbiam ten czas gdzie pranie można suszyć już na balkonie. I się zastanawiam czy tylko ja co parę dni piorę leżaczek i szelki od fotelika do karmienia
No na temat niejadków powiem Wam, ze leżała z nami dziewczynka w szpitalu 10i pół miesiąca waga 6900/7kg, ale jej ewidentnie rodzice nie potrafili karmić generalnie gdy patrzyłam jak się nią zajmują to miałam wrażenie, ze dostali to dziecko tydzień temu, a mają 4latkę w domu. Mała przesypia im całe noce o 21ej jadła 120mleka i spała do 8mej.
Pół dnia z młodym na podłodze spędziłam na nauce czołgania- pełzania- raczkowania

No na temat niejadków powiem Wam, ze leżała z nami dziewczynka w szpitalu 10i pół miesiąca waga 6900/7kg, ale jej ewidentnie rodzice nie potrafili karmić generalnie gdy patrzyłam jak się nią zajmują to miałam wrażenie, ze dostali to dziecko tydzień temu, a mają 4latkę w domu. Mała przesypia im całe noce o 21ej jadła 120mleka i spała do 8mej.
;-) przynajmniej bym miala rozwiane watpliwosci hhihih
, ale szelki muszę wyprać bo mała sobie z nich gryzak zrobiła