alijenka
Mamcia Nataszki :))
Sicil współczuję Ci strasznie 
Aylin nioo nie lubię :-), jedynie co mi się tam podoba to morze

Aylin nioo nie lubię :-), jedynie co mi się tam podoba to morze

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ze juz nie wspomne o naszym systemie spania po szmatkami, gacie opadaja...
Aylin nioo nie lubię :-), jedynie co mi się tam podoba to morze![]()

Chory mąż, to przekichana sprawa 

Dotarła do Ciebie moja książeczka? Wysłałam Ci wczoraj mailem.
Kurtka my nawet w weekend realizujemy plan minimum, godzinka i do domu. Dup.ska nam marzną, poza tym zawsze tysiąc spraw do zrobienia i ledwo człowiek na ten spacer czas znajduje. A w ciągu tygodnia, to już w ogóle tylko 45 minut dziennie, bo wychodzimy po pracy (teściowa mieszka w kamienicy bez windy, więc jej darowaliśmy wyjścia).
Bo rys osobowościowo-temperamentny mojego, Twojego i Pamki jest bardzo podobny widziałam że rozmawiałyście o wakacjach, ja w tym roku planuje w czerwcu nasze polskie morze (dziewczyny z pomorza macie jakieś fajne i tanie noclegi???) bo tu nas wyjdzie najtaniej, a może na drugi rok jakąś Tunezję :-):-)
![]()
Muńka ja zwiekszylam mleko z 6 na 7 a je rano samo mleko, ok 14 w zlobku 6 mleka z kleikiem albo 7 samego mleka, i na wieczor mleko z manna 7... a wczesniej wszystko bylo po 6 ... ale mozesz tez dodac kaszke coby bylo sycace bardziej... albo zobacz czy zje wszystko jesli zwiekszysz przynajmniej jeden posilek