reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
To sobie poszlam do sklepu :/ Dziec odmowil wspolpracy i poszedl spac :/

Josie Aylin buziakow tysiac i milion usciskow od cioci Gosi i Tomeczka :)))

Josie oni tu proponuja wlasnie obiadek drugi. Tylko, ze ja probowalam zastapic czesc mleka obiadkiem - juz bez mieska i to nic nie daje :/ Mleko musi byc :)

Aga Tomek tez jest ciagnacy (usta, nos, wlosy), gryzacy (jak slyszy "nie gryz" to tez usta w podkowke). Sasiadki corka tez taka byla - popychala wszystkie dzieci. A teraz wszystkie przytula (nawet jak tego nie chca ;) )

Hej, hej

ja tylko powiedzieć dzień dobry, nadrabianie będzie na przerwie obiadowej :-)

Ale posta Agi o Kubie po prostu muszę skomentować, o tak: :-D:-D:-D:-D

Aaaa, K. od wczoraj bez gorączki, więc chyba jednak obejdzie się bez antybiotyku :)

Uszanowanie Szanowne Panie:-):-):-):-):-)

Dzień Kobiet!
Dzień Kobiet!
Niech każdy się dowie,
że dzisiaj święto dziewczynek!

:-)
choć wkurza to zdrobnienie na końcu to przypominają mi się czasy zerowki i śpiewanie tego przeboju... ;-)

Anyway ...
uściski dla wszystkich Kobiet - dużych i małych:-):-):-)

zróbcie dziś coś dla siebie:-)

Ja wczoraj poszłam do fryzjera (z G) i do kosmetyczki wieczorem (już bez G).
Efekt: fryzura ok, brwi muszą się trochę zmyc i będzie dobrze.

Poszłam spać o 22, wstalam po 7... przerwy były ale cyc myk i z powrotem w kimono ;-) więc jestem rześka jak skowronek;-)

Ahjo!!

Ja wciąż nie jestem wyspana. Wczoraj wróciłam o północy z Ladys Night i mimo, że G późno usnęła mężowi, to i tak obudziła się o 5.00... zwariuję!:wściekła/y: Teraz ona odsypia, a ja nie mogę, bo po dosypianiu źle się czuję:baffled:

I jeszcze: kleczymy i raczkujemy już na całego /całą ;-)

I dziś usiadła znów sama a że rączki zajęte były obydwie centymetrem to nóżki do przodu i plecy proste:-):-):-)
I wspiela się na kleczki po kanapie... tu już nie było tak fajnie bo nie wiem kiedy odchylilo ją do tyłu i pierdyknela o podłogę. Głową. Ryk! Hmmm a nawet dziś ucieszylam się, że G tak bezpiecznie upada bo głowę chowa między ramiona... najwyraźniej do tyłu jeszcze nie:-:)-(

Generalnie rozwojowo pedzimy do przodu - jakiś przełom chyba:-)

to Ci się Gosia rozwojowo rozszalała!! :-) moja już obcykała to upadanie chroniąc głowę i już dawno nie było płaczu po wywrocie. Może uda nam się spotkaćw przyszłym tygodniu.

U nas ok :) tzn. mały wspina się po meblach, więc są postępy :)
Mąż ten sam i nawet planujemy drugiego bobasa ;)))
Praca ta sama, nawet szef się nie zmienił ;)

widzę, że Piotruś też już do pionu się pcha :-)
Powodzonka w staraniach!! ;-)

:szok::szok::szok:
Kurcze mi sie wydaje ze moja ma caly czas zapadniete, tzn tak na czubku glowy ma wklesle to ciemiaczko? prawda? i ona baaardzooo malo pije poza mlekiem 360ml, kaszka 150ml i zupka 250ml to potrafi nic nie wypic :-:)-:)-(

tak, na czubku głowy. Zauważyłam, że G raz tak ma a raz nie. Wczoraj wyczytałam, że niemowlę powinno pić łącznie 100ml/1kg masy swojego ciała. Gadałam też ze szwgierką i jej córcia też takie miała, bo wolno się zarastało, a jak wolno zarasta to zapada. O tym też właśnie czytałam. Poza tym jej małej zrosło się dopiero w wieku 3 lat. U nas może to być dziedziczne, bo mojemu mężowi też wolno podobno zarastało i nawt teraz czuć u niego to zapadnięcie.

Pamietajcie o mnie heloooo

pamiętam o Tobie, tylko nie wiadomo, czy hatszept będzie mogła 18-tego. Poza tym ja też nie wiem czy będę... to wszystko zależy od tego kiedy teść będzie miał operację i jak długo będzie w szpitalu, bo prawdopodobnie na ten okres pojedziemy do teściowej.

Ile mleka w ml pija wasze dzieciaczki przez caly dzien?

STO LAT DLA DZIEWIĄTEK !!!
No i dla Was kobitki !!!

moja tak ok. 500ml (nie liczę kaszy na wodzie przed snem, choć niby tam też jest mleko)

Ja do fryzjera jutro.
MsMickey- co robi Gosia jak jesteś z nią u fryzjera??

Ostatnia edycja:
rany fryzjer.... musze sie wybrac bo juz mam tak suche koncowki ze mi sie placza przy czesaniu. chcialabym taka fryzure (nie kolor) ale od kilku lat jeszcze zadnemu fryzjerowi nie udalo sie tego u mnie osiagnac stad moja niechec do fryzjerow....
messy.jpg
albo jeszcze lepiej:
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9992469

tylko ze ja mam chyba za sztywne wlosy i zbyt duzo ich...

Niespodzianka skoro dzieci w Polsce nie jedza dwoch obiadkow, pija 700 mleka i maja sie dobrze, i Tomek woli mleko to ja bym mu dawala mleko bo przeciez to juz nie czas na nocne karmienia :tak:

Ostatnia edycja:
Hello

Jak Ms Mickey zaśpiewała to ja powtórze:
Dzień kobiet, dzień kobiet
niech każdy się dowie
że dzisiaj święto dziewczyneeeeek

Martynka buziak od Antka:)
Dziękuję :) w imieniu Tyski

Aylin wspolczuje nocki

hehe a ta akurat całkiem udana. 23.30 kasza (60 ml aż wciągneła) potem 4.17 i do momentu mojego wyjścia do pracy sie nie obudziła.... Mam nadzieję na powtórkę....

Aylin buziaki dla rowiesniczki :tak:

Dziękuje i Ucałuj Jasia :) w czerwcu razem otworzą pikolo :p

Josie Aylin buziakow tysiac i milion usciskow od cioci Gosi i Tomeczka :)))
dziękujemy bardzo :)

Josie/Aylin- buziaczki dla pociech :-)

Wszystkiego najlepszego KOBITKI :-D

Dziekuję w imieniu swoim i Tysi :)

reklama
josie - fajna fryzurka, ale chyba oprócz pocieniowania to trzeba codziennie wałki na noc zakładać, żeby tak wyglądało, bo chyba trwałej tak słabej nie ma... No i to jest fryzura dla cienkich ale gęstych i bardzo podatnych włosów raczej...

my też wszystkim dziękujemy za życzenia :)

Do góry