agaundpestka
Fanka BB :)
No i oczywiscie najlepszego dla Janka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile mleka w ml pija wasze dzieciaczki przez caly dzien?

Teraz ona odsypia, a ja nie mogę, bo po dosypianiu źle się czuję
I jeszcze: kleczymy i raczkujemy już na całego /całą ;-)
I dziś usiadła znów sama a że rączki zajęte były obydwie centymetrem to nóżki do przodu i plecy proste:-):-):-)
I wspiela się na kleczki po kanapie... tu już nie było tak fajnie bo nie wiem kiedy odchylilo ją do tyłu i pierdyknela o podłogę. Głową. Ryk! Hmmm a nawet dziś ucieszylam się, że G tak bezpiecznie upada bo głowę chowa między ramiona... najwyraźniej do tyłu jeszcze nie:--(
Generalnie rozwojowo pedzimy do przodu - jakiś przełom chyba:-)
U nas oktzn. mały wspina się po meblach, więc są postępy
![]()
Mąż ten sam i nawet planujemy drugiego bobasa))
Praca ta sama, nawet szef się nie zmienił![]()
Kurcze mi sie wydaje ze moja ma caly czas zapadniete, tzn tak na czubku glowy ma wklesle to ciemiaczko? prawda? i ona baaardzooo malo pije poza mlekiem 360ml, kaszka 150ml i zupka 250ml to potrafi nic nie wypic :--
-(
Pamietajcie o mnie heloooo
Ile mleka w ml pija wasze dzieciaczki przez caly dzien?

DziękujęMartynka buziak od Antka![]()
Aylin wspolczuje nocki
Aylin buziaki dla rowiesniczki![]()
dziękujemy bardzoJosie Aylin buziakow tysiac i milion usciskow od cioci Gosi i Tomeczka))
Josie/Aylin- buziaczki dla pociech :-)
Wszystkiego najlepszego KOBITKI![]()