reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Iwon- to super rezent Wam dali Panowie :tak: ksiazka mega, napewno Cie wciagnie i rozmarzy :-p

MsMickey- a Ty znowu o tej wuzetce :angry: zladlabym :tak:

Niespodzianka- to i moze ja sie wybiore do PL sklepu, kto wie moze i u nas kwiatki rozdaja :-D i niestety u nas same fladry za lada :confused2:

Dobra 10 min do konca pracy ale chyba sie wymkne bo sie stesknilam za corcia :tak::-)

reklama
Witam wpadłam się przywitać

Widziałam że o ciemiączku była rozmowa, moja ma też zapadnięte i byłam z tym już u dwóch lekarzy i każdy z nich mi powiedział żeby się nie martwić, że nie widzą nic niepokojącego i że tak często się zdarza w takim wieku bo dziecko się pionizuje

Muńka strasznie Ci współczuję tych bóli migrenowych, normalnie nie mogę sobie wyobrazić tego !!!!!!!!!

no właśnie ja osobiście też nie widzę nic niepokojącego, bo żadnych innych oznak ewentualnego odwodnienia nie ma, poza tym jakie odwodnienie! ona mało nie pije. Przy okazji zapytam lekarza. Dzięki;-)

A co do migreny, to już mi nie chodzi o ból, bo jak szybko wezmę p/bóle to nie jest źle, ale ta aura mnie przeraża.

Muńka
co to lady nights?

to seans w kinie połączony z poradami dietetyczki, trenerów, stylistów. Zapłaciłyśmy po 25zł, dostałyśmy na wejście jogurt, bo jednym ze sponsorów była smakija :-) i reklamówkę z prezentami. Sos bazyliowy w słoiku Łowicza, sok z dzikiej róży, knopersy, krem z oriflame, saszetke zapachową z pachnącej szafy i jakieś tam ulotki reklamowe, rabaty itp. Były też konkursy, no i czekamy na wyniki, konkursu, w której nagrodą jest sportowy samochód :-D:-D

Moja tesciowka też ma operację w poniedziałek - trzymajcie kciuki, żeby guz był łagodny:-(

&&&&&&
Mój teść jeszcze terminu nie dostał.
Co do spotkania to zgadamy się w przyszłym tygodniu:tak:

hatszept - a jak nocki Peterka??

Gdzie jest zaza ????

zaza pracuje to czasu pewnie brak, może w weekend się odezwie, jak się z teściową nie pożarły i na noże nie poszło :p

a ja dzisiaj dostałam od męża ptasie mleczko śmietankowe w mocno-mlecznej czekoladzie - mmmmmmm pycha :D mnie tam dużo do szczęścia nie trzeba :D

Dzieci już śpią, ale Monika jakoś ostatnio mniej w dzień śpi, Szymek dziś o 6:30 wstał do przedszkola, obudził Monikę :sorry: i teraz też już śpi od pół godziny a ja już wykąpana i w łóżeczku z laptopem zastanawiam się co by tu zrobić... miałam robić pizzę, bo jest mozarella do dokończenia i drożdże, a tak mi się nie chce....

Hellooooooo

Dzień kobiet dzień kobiet a co tammmmm jak szaleć to szaleć :)

Panowie w pracy dziś nam ciasteczka i zdrapeczki kupili, szef wysłał nas na obiad i kazał zaszaleć. Zaliczyłam testy gerberowskie otwarcie kancelarii brata mojego T. Od mojego dostałam ślicznego białego storczykunia a nasza księżniczka skórzana mini piłkę nożną z logo euro (w końcu urodziła się po meczu otwarcia) więc super dzień. A na dodatek jutro idziemy zaszaleć na zakupach.

ZDziękuję za życzenia dla mojej 9 miesięcznej szkrabowinki i pozdrawiam was serdecznie. Ide dopic winko i spać - bo utro basen,

Nuna pozdrawia:
IMG_1911_Ready_logo.jpg

PS: Sunshine jak mozesz napisz mi ceny spineczek :) jak widac grzywka rośnie więc moze niedługo będzie co spinac :p

Ostatnia edycja:
Rysica ty lepiej skalpel zrob a nie pizze, leniu! :-p:-p:-p

ja dostalam od meza gozdziki, sweet :)
i chcialam wam napisac ze jestem troche zazdrosna o moja nianie :sorry: mam wrazenie ze jas ja za bardzo kocha!!!

Buuuu
A ja dostalam od mojego hmmm 3godz spokoju, ktore przespalam tak, ze mnie potem glowa nolala, plus do usypiania mlodego, ktorego przez 2dni tatus oduczyl samodzielnego zasypiania, ziuziajac go w wozku, wiec znow 45min wycia i wicia...
Nt. mojego samopoczucia... No comment... Juz wole, by takie dni nie istnialy...

A tak w ogole dziendoberek :)

Monika znów się obudziła o 5 :/ dałam smoka, posmarwałam dziąsęłka, dałam smoka - 20 minut spokoju. O 5:30 dałam pedicetamol to się uspokoiła, ale dopiero jak zjadła 180ml mleka to usnęła i spała do 8:30... Chyba za mało je w dzień, ale kurcze, weź ją zmuś do tego... A jeszcze na noc nigdy butlli nie skończy... ehhhh Dzisiaj jej dam kaszkę łyżeczką przed kąpaniem, o! Ale od 8 mąż się szykował więc do 9 się nią zajął a ja odypiałam :)

Wspolczuje nocek. U mnie ok juz ktoras z rzedu bez pobudek i maly spi do rana u siebie:-)
My juz po basenie ale cos dzis nie w sosie byl i nie chcial w ogole sie pluskac:-\ cos czuje ze marudny dzien sie zapowiada

Zaza przyzywam cie, widzialam ze na fejsie siedzisz :p

Milego dnia!

reklama
Hej kobitki :)

Jak ja lubię ten moment w sobotę, kiedy chałupa jest ogarnięta, dzieć śpi, a my możemy sobie z M. poplotkować popijając kawkę :cool2: Teraz M. na chwilę wybył z domu, więc wskakuję do Was.

Młody dzisiaj obudził się standardowo o 6.30, ale że dałam wczoraj M. się wyspać w salonie, to rano przejął małego, a ja pospałam do ósmej. Efekt - oboje jesteśmy zadowoleni ;-)

I powiem Wam jeszcze, że odkąd Julek zaczął buszować po całej chałupie, jest o wiele spokojniejszy, bo wszystko go interesuje. Tyle, że musimy go mieć non stop na oku. Ale starsze rodzeństwo sprawdza się w takich sytuacjach rewelacyjnie! K. potrafi się nim zająć przez dobre pół godziny, umie go pilnować, jest bardzo opiekuńczy. Pokazuje mu swoje zabawki, bawi się z nim, a my tylko zerkamy co chwilkę. Niech żyje duża różnica wieku między dzieciakami :-p:-D

Niespodzianka ale wioska z tym pikaniem przy bramce, co :-p Nie lubię takich sytuacji, chociaż raczej się nie denerwuję, tylko śmieję, bo dla mnie to jakaś taka groteska, śmieszny i trochę smutny w tej śmieszności świat XXI wieku ;)

MsMickey
no to jak, pokażesz nam nową fryzurkę? :-)
:)

Muńka fajna ta impreza dla kobiet, u nas jest coś podobnego, tak zwane "kino kobiet" - ostatnio byłam na takim seansie z kumepalmi i wybieramy się ponownie - jest normalny film, ale przedtem siedzi się w sali kinowej i są konkursy, niespodzianki, nagrody, gadżety oraz przystojny i zabawny pan prowadzący :cool2:

Rysica mój M. kocha ptasie mleczko. Ja akurat średnio, dla mnie jest za bardzo słodkie i za mało czekoladowe ;-)

Zaza no właśnie, zamelduj się, tęsknimy! :sorry2:

Aylin
śliczna niunia :)

Josie Twoje uczucia są całkiem normalne :) Nie pozostaje Ci jednak nic innego, jak cieszyć się, że młody uwielbia swoją nianię. Pomyśl co, gdyby było odwrotnie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry