reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dlatego teraz mamy z M. taki system, że on wyjmuje pranie, a ja je rozwieszam. Tym sposobem większość rzeczy jest już wyprasowana po zdjęciu z suszarki :blink:

tia...mój też jak wiesza pranie, to potem wygląda to, jak psu z gardła. Ja jednak najczęściej piorę w tygodniu, więc i wyjmuję i rozwieszam....no i potem zdejmuję, bo mój nie zauważa, że ciuchy wiszą suche już 3 dzień...:-)

Cześć Laseczki... oj długo mnie tu nie było... długo...;(
U nas dobrze;) Młoda rośnie, mamy już prawie 2 zęby:D Do raczkowania się rwie, ale jeszcze średnio jej to wychodzi...;) W galerii wstawiłam kilka zdjęć mego szkraba;)))
Ja nadal jestem na diecie, schudłam już 9,5 kg;D ;) Ale święta się zbliżają więc, pewnie znów przytyję;/
Buziaki i miłego dnia;) postaram się Was częściej odwiedzać...;)

hej! piękne postępy małej :-) no i Twój spadek wagi imponujący!! obyś wytrwała w utrzymaniu wagi &&&&

dzień dobry :-)
to ja córa marnotrawna :zawstydzona/y: ktoś pamięta... ja się normalnie nie mogę odnaleźć, ogarnąć, wyrobić... Misi jest wszędzie pełno więc ciągle muszę ją mieć na oku, do tego praca całymi dniami ehhh jak mam wolne to pranie, sprzątanie no i ganianie za stającym wszędzie brzdącem :baffled: a to w między czasie pity rozliczam więc skupić by się wypadało... na dodatek z kasą krucho więc przez to też nastrój nie najlepszy... a no i nadciągają kolejne zęby bo już dziś nocka gorsza i wieczorne mleko też bez entuzjazmu...
ale myślę o was :tak:

helloł !!! dużo sił !!!! ;-)

Pożarłam się niedawno z S, co nam się nieczęsto zdarza...wrrrrr...

Wiecie co... gdyby za przemoc w rodzinie uznawali bicie matki przez niemowlę, to moja G dostałaby dożywocie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Niespodzianka avent ma zdecydowanie twardsze smoki niz lovi. Wiec zmien sam smoczek.

Iwon oczami wyobrazni widzę Cię leżącą przed filmikiem z Chodakowska. Efektem jest opluty telefon :szok:

Muńka jest rada na kłótnie - pogodzić się w łóżku :)))))))

No właśnie Maćku where are you??????

Iwon - pierwszy skalpel zrobiłam do końca :) z kilkoma przerwami w środku. Szczególnie przy tym ćwiczeniu z uniesionymi biodrami i nogą w górze. Awykonalne dla mnie. A ona jedzie jak jakis terminator...

paaa

hej hej

ogladalam wlasnie fakty i nie wiem czy mi sie film urwal czy cale byly o konklawe???? :szok: nie chce mi sie jeszcze raz wlaczac zeby sprawdzic....

moj chyba zabkuje. popoludnie katorga. ciagle jeczy, tak smiesznie szczerzy dziasla i mruzy oczy:baffled: ciagle na rekach by chcial. a ojciec na delegacji. przyznaje ze stracilam cierpliwosc i wlaczylam mu tv. jakis przyrodniczy o delfinach. w reke dalam gryzak, i tak spedzilismy ponad godzine... mam wyrzuty sumienia ale tez ciesze sie ze on nie oglada tv w ogole i w takich chwilach jak ta to jest wybawienie po prostu...
oby to byly zeby i zeby szybko wyszly... bo jak nie zeby to nie wiem, dziecko mi sie zepsulo???

no i z tego wszystkiego zas sobie dokoncze tego tokaja z wczoraj alijenka :-D <nie wiem czy dobrze uzylam zas:-p>

aylin najlepszy dla mnie moment to cwiczenia w przysiadzie gdzie ja umieram z wywieszonym jezorem sapie jak pies a ta sobie z gracja odgarnia wlosy WTF!?!?!?!? TORTURA!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie
Alijenka wszystkiego naj dla Nataszki ;-)
ja dziś przerąbany dzień miałam że szkoda gadać, nawet żalić się nie będę. Może jutro będzie lepiej.
Uciekam śpiochać bo jutro rano moja kolej aby wyjść z psiakiem przed pracą
Dobrej nocki kobitki

Ale dzisiaj napisałyście o jaaa szok!!!
a ja się jakoś nie jestem w stanie dzisiaj połapać w tym co piszecie, tym bardziej, że dzisiaj wypucowałam caaałe mieszkanko, więc jestem padnięta! Wczoraj oglądałam "Perfekcyjną Panią Domu" i stwierdziłam, że czas i na mnie, ale nie było tak źle, czysto w miarę :) Nona pewno na moim mieszkanku by nie zrobili dobrego programu ;P

co do butelki - to ta Canpola co mam nie ma odpowietrzenia i jest masssakra!
TT ma miękki smok, ale Monika i z TT i z AVENTa ładnie pije. Ja uwielbiałam tę małą buteleczkę dr browna, taką wąską 120ml, z wąskim smokiem, teraz nie mam, ale Szymek uwielbiał ją, łatwo ją trzymał, łatwo sam z niej pił.

ja z kolei szukam niekapka.... Mam ustnik AVENTowy, ale Monika nie chce z niego pić... tylko gryzie... z bidonu (mam po Szymku) nie potrafi pić...

reklama
Sicil z tym krzyzykiem tt, jest ten krzyzyk wlasciwy 0+ czy 3+ i taki smoczek z krzyzykiem 6+ ale on sie nazywa jakos do kaszki czy cos... Sprawdz sobie na ich stronie. Ja mam ten mniejszy. A druga sprawa ze ja kupilam dwie sztuki i tylko jednego uzywalismy az pewnego dnia maly zqczal sie krztusic i pluc i dopiero w 3 dzien skumalam ze moze by dac ten drugi smoczek z pudelka, i rzeczywiscie okazalo sie ze ten pierwszy sie zuzyl i rozdziawil na maksa :)) wiec moze to.

Do góry