Kasienka_
Fanka BB :)
a u nas nocka dziwaczna ... 1 pobudka kolo 12 druga kolo 3 i mlodzieniec chyba myslal ze sie pobawi bo zaczal pluc i inne rzeczy ... wiec obudzilam meza i usypial bo nie mialam wytrwalosci i checi tym bardziej ze ja dzisiaj do pracy a mlodzieniec i maz w domu ...
bylam wczoraj u lekarza bo to juz miesiac mija jak ma ten piekielny katar ... lekarka byla zdziwiona ze mu caly czas leci z nosa a wszystko czysciutkie, gardlo zdrowe uszy zdrowe i w ogole... ale fakt faktem chwila moment i moze sie cos zmienic i lepiej w koncu sie za to zabrac ... wiec Nikodem ma dwa dni wolnego od zlobka i dostal kropelki, ktore sa do oczu i uszu, do noska no i leczymy ... mam nadzieje ze sie wyleczy bo jak sie nie wyleczy to moze to byc na tle alergicznym (oby nie)
Muńka no to ladny staz
i brak klotni ...
KasiekM witaj
ja myslalam o tym 360 ale trzeba caly kubek przechylic i nie wiadomo ile leci
powodzenia w nauce 
Katrina moj identyko ... tylko jak widzi ze ktos cos do buzi bierze to on jest pierwszy mimo ze zjadl przed sekunda butle czy obiadek czy cos innego
Josie przyjdzie dzisiaj
Zaza dobrze ze w ogole pije
Alijenka wspolczuje ... przytulasek
Sunshine a probowalas z otwartego kubeczka ??
Mlodak ja tez na przeciwbolowych bo migrena w powijakach ... naswze dzieci zmowily sie zeby mamy swoje wykonczyc ...
Buterfly a podejrzewacie nietolerancje nie celiaklie co ?? kiedy mozna zrobic jakies testy ?
...
Iwonczasem ksiazki nie da sie przeskoczyc ... i nawet nie wiedzac kiedy robi sie pooooozna godzina... zdarzylo mi sie tak jak potop czytalam trzy dni dzien i noc
ale wtedy mialam wakacje, super ze udaje sie bez cycusia
a jak z mlekiem robicie ? normalne porcje rozrzedzacie ? nie zaczal Wam Julek jesc wiecej w dzien ?
bylam wczoraj u lekarza bo to juz miesiac mija jak ma ten piekielny katar ... lekarka byla zdziwiona ze mu caly czas leci z nosa a wszystko czysciutkie, gardlo zdrowe uszy zdrowe i w ogole... ale fakt faktem chwila moment i moze sie cos zmienic i lepiej w koncu sie za to zabrac ... wiec Nikodem ma dwa dni wolnego od zlobka i dostal kropelki, ktore sa do oczu i uszu, do noska no i leczymy ... mam nadzieje ze sie wyleczy bo jak sie nie wyleczy to moze to byc na tle alergicznym (oby nie)
Muńka no to ladny staz
KasiekM witaj
Katrina moj identyko ... tylko jak widzi ze ktos cos do buzi bierze to on jest pierwszy mimo ze zjadl przed sekunda butle czy obiadek czy cos innego
Josie przyjdzie dzisiaj
Zaza dobrze ze w ogole pije
Alijenka wspolczuje ... przytulasek
Sunshine a probowalas z otwartego kubeczka ??
Mlodak ja tez na przeciwbolowych bo migrena w powijakach ... naswze dzieci zmowily sie zeby mamy swoje wykonczyc ...
Buterfly a podejrzewacie nietolerancje nie celiaklie co ?? kiedy mozna zrobic jakies testy ?
...
Iwonczasem ksiazki nie da sie przeskoczyc ... i nawet nie wiedzac kiedy robi sie pooooozna godzina... zdarzylo mi sie tak jak potop czytalam trzy dni dzien i noc

Jeśli i Ciebie irytuje to tak samo mocno, to współczuję. A jeśli nie, to tym lepiej, powodzenia w poszukiwaniach nowego fotelika. Maxi cosi polecam, mamy teraz, solidna firma