reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Kasienka budz sie, budz ! Ja juz druga kawke pije i zaczynam sie czuc i zachowywac jak wiewiora z Ice Age :p

Kasiek ja mam pchacza vtech - pozyczony. Ciezko stwierdzic czy jest dobry :p Pcha sie i gra, do szczescia nic wiecej nie potrzeba ;) Chociaz jak Kasienka pisala, regulacja predkosci to ciekawa opcja, bo czasem dzieciaczki nie nadazaja biegac za tym mechanizmem. Zwlaszcza jak panele w domu.

Nanulika dzieki :) Matylda jest sliczna :) Ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku :))) Az "dziwnie" czytac o dolegliwosciach ciazowych - niby tak niedawno, ale juz mi sie zaciera w pamieci jak to bylo :-p Buziaki i usciski dla Was - zagladajcie czasem - ja niestety "niefejsbukowa" :p

reklama
Nanulika piekne az bym chciala znowu :D

Niespodzianka tez wlasnie druga wypilam ... niewiele pomoglo :|

czyli z regulacja wychodzi na to ze tylko z Little Takes

Aylin mam wizę z sinlac'em, bo moja to skazowiec na mleko krowie i białko jaja kurzego. Robię też od paru dni naleśniki z sinlac'em (2 łyż. sinlaca, 5 łyż. mąki ryżowej, 60 ml wody, 1 jajo przepiórcze). Jeśli możesz dawać już gluten to polecam zwykłą mąkę pszenną i żółtko kurze. Serwuje jej z owocami. Poza tym często daję jej takie puree (sinlac z wodą dodaję do startego jabłka). Do wspomnianej zapiekanki używam marchewki, ziemniaków i brokuł:) Z sinlacu robię też kluski bananowe, lane do zupki i obecnie planuje zrobić kluski śląskie:D

Ps. moja pół dnia potrafi przestać, a za chodzik zrobiła sobie pudło na zabawki. Chcę jej kupić taki pchacz. Może któraś ma i poleca konkretny?
Zobacz załącznik 545402

ja sie przełamałam jednak i kupiłam taki
CHODZIK PCHACZ VTECH Z PANELEM GRAJĄCYM (3079114517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko mi sie udało za 33 zł wylicytować.

Nanu - super. Zazdraszczam dalej :)

witajcie

Nanulika - GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku - ja tez nie face-book-owa,

Kasieńka and reszta - nie polecam tego chodzika: PLAYSKOOL jeździk chodzik pchacz 2w1 SUPER ZABAWA Knurów • Tablica.pl jest bardzo fajny i ładny, ale bardziej jako samochodzik lub pchacz dla starszego dziecka, które juz pewnie stawia kroki, ponieważ rozstaw kól ma mały i dziecko kopie cały czas w kólka, a wiadomo, że dziecko, które dopiero uczy się chodzić stawia nóżki bardzo szeroki i niestety kółka przeszkadzają.

josie masakra, swoją drogą następna ciąża i roczny urlop:

nanulinka gratulacje! ja właśnie dostałam pierwszy okres:/

kasienka dzięki za wklejenie linków z pchaczami:) Szkoda, że ten z regulacją little tikes nie ma światełek i nie gra, gdy dziecko pcha:(

niespodzianka i aylin właśnie licytowałam vtech i mnie przelicytowali...wydają się fajne:) Chyba się skuszę. Aylin zazdroszczę tak taniego wylicytowania!

katrina słyszałam i czytałam same złe opinie o playskool, więc odrzuciłam go na wstępie. Dzięki, że zwróciłaś uwagę na rozstaw - teraz będę się przyglądać. Ale z szerokimi nóżkami widziałam jeszcze cosik takiego:

Nerf Vortex Praxis 32216

pchacz.jpg

Załączniki

• pchacz.jpg
    pchacz.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
pierwszy okres po 9 miesiącach - kurcze trochę to zajmuje:)

my mamy wstępny plan w miarę szybko zacząć się starać o drugie - wstępny plan na rozpoczęcie starań to początek przyszłego roku.... cóż no - życie zweryfikuje:)

Do góry