reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No właśnie, pytanie czy używane. Jak nie, to tym bardziej można opylić.

Ja właśnie chcę się pozbyć kilku rzeczy, których już nie potrzebuję - rogal, koszule do karmienia, laktator (właśnie sobie uświadomiłam że już nie karmię i znowu mi niefajnie :-() i jeszcze kilka innych pierdół.
Myślicie, że powinnam wystawić to na osobnych aukcjach czy dać jako wyprawkę dla mamy? Hę?

Iwon to waga Twojego bąbla taka sama jak Monisi - Rysicy :-)

O kurtka, muszę nadrobić, bo mi Julek nie daruje, że go dziewczyna w tyle zostawiła ;-)

Alijenka no to nie wiem, ja bym raczej używanych nie kupiła, bo w końcu nowe to nie aż taki majątek, a jednak ten smoczek jest wymemłany przez dziecia ;) Ale tak jak pisałam, najlepiej sprawdź, czy ktoś w ogóle sprzedaje używane butle.

Ostatnia edycja:
To prawda, dzieci na UU to często słodkie spaślaczki, ale to samo zdrowie! Taka "nadwaga" ponoć w żaden sposób im nie zagraża i nie rzutuje na przyszłość, bo na UU mają prawo.

Pamiętam, jak kiedyś miałam spotkanie z położną i ona zważywszy bąbla mówi do mnie - spokojnie, nadwaga w przypadku dzieci UU to nie problem, on ją zgubi :-p Nie umknęło mojej uwadze słowo nadwaga, ale jakoś to przełknęłam ;-)

Sugerujecie, że mam małą kluskę w domu? :sorry2: Więcej mam do całowania, o!!! :-D

alijenka ja bym używanych nie kupiła. Samej mi butelki małej śmierdzą jej MM mimo iż regularnie je sterylizuję. Ale ja na punkcie zapachów w ogóle mam bzika :sorry2:

Iwon wystaw osobno, bo ciężko będzie dogodzić kupującej, która akurat tych rzeczy nie będzie miała ;-)

ale ja właśnie piszę o tym że moja na mm i wygląda tak jak te 12-12 miesięczniaki które są na UU, mi się tak wydaje !!!

nie no ze smokami używanymi bym nie sprzedawała ale mam np. te 1 które w ogóle nie były nawet wyparzane, a widziałam że używki też sprzedają, ale mi jakoś głupio :(

no to lepiej je oddam jak będą zbierać z czerwonego krzyża :-D

Ostatnia edycja:
Iwon zdajesz sobie sprawę, że oczy mi się otwierały z przerażeniem...
;-)

Dzięki za linka do przepisów:-):-)

padam dziś ze zmęczenia wczorajsza narkoza wychodzi... idę spać.
Spokojnej nocy wszystkim:-)

reklama
I nie pisalas tylko w swoim imieniu, bo cytowalas posty ms micky tlumaczac, co miala na mysli. To jest bawienie sie w adwokata.

nieprawda. Tlumaczyłam jak JA to zrozumiałam.

Ja właśnie chcę się pozbyć kilku rzeczy, których już nie potrzebuję - rogal, koszule do karmienia, laktator i jeszcze kilka innych pierdół.
Myślicie, że powinnam wystawić to na osobnych aukcjach czy dać jako wyprawkę dla mamy? Hę?
koszule osobno, laktatorsz połączyc z czymś np rogalem.

A butle uzywane widziałam ze wystawiają. I lepiej - sa na nie chętni. Mnie bardziej zaszkowalo ze smoczki uspokajające uzywane ludziska wystawiają, Tego to juz w ogóle nie moge pojąć.

Strasznie mnie oczy pieką. Nie wiem czy uczulenie na cos dostałam? czy wiosna i sloneczko mi podrażniło czy jaki pieron. Ale wygladam jakbym ryczala cały dzień i nic nie pomaga

Słuchajcie wlasnie rozpakowałam paczke pampersów 3 i na opakowaniu jest taka strzalka sugerująca następny rozmiar i tam jest 3+. Spotkala sie ktoraś z was z tym rozmiarem??

Ostatnia edycja:
Do góry