reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień doberek,

Czekamy na koleżankę Alinki, posprzątałam, obiad zrobiony, więc mam chwilkę, żeby do Was zaglądnąć.

Polaa - buziaki dla Wojtusia,

mlodak - zaczynam poznawać Twój ból (chyba Ty pisałaś o chodzeniu za dzieciem na kolanach), Kuba zaczął sie przemieszczać ruchem gąsienicowatym w zawrotnym tempie i muszę go asekurować (kominek, rogi od listew przypodłogowych, itd.),

Iwon nic szczególnego nie robie. Idzi spać o 20:00-20:30 i śpi do rana. Tyle ze w ciągu dnia to maks 3 drzemki łapie takie po 30 minut.

Maćku zasuwam na całego a co?

Maćku mój też wstaje coraz wcześniej. Ludzie, gdyby nie było zmiany czasu budziłby się o czwartej :szok:

Alijenka u nas też wieje masakrycznie, ale mój nowy super dyliżans ;) ma bardzo praktyczną folię, bo zapinaną na zamek. Sprawdziła się podczas dzisiejszego spaceru, jak zaczęło lać i wiać.

alijenka a wy chodzicie tak sobie sami? bo my mamy takie zorganizowane zajęcia z instruktorem ale też się zastanawiamy czy nie zacząć na własną ręką kiedy nam będzie pasowało tyle że tu basen fajny :baffled:
Waris to oby powtórka badań była już zupełnie ok &&&
Iwon zdrówka dla Julka a co do fotelików to wszelkie podpowiedzi mile widziane :tak: my mamy taki do 13 kg dlatego jeszcze nawet się nie rozglądałam ale chyba chciałabym taki 9-18 kg
katrina, mlodak mnie też się czasem zdarza na kolanach pomykać z Misią ale to raczej dla zabawy :tak:

Avo ja też zostanę już w domu

Alijenka u nas też wieje masakrycznie, ale mój nowy super dyliżans ;) ma bardzo praktyczną folię, bo zapinaną na zamek. Sprawdziła się podczas dzisiejszego spaceru, jak zaczęło lać i wiać.
moja jak widzi folię to białej gorączki dostaje :szok::angry:
alijenka a wy chodzicie tak sobie sami? bo my mamy takie zorganizowane zajęcia z instruktorem ale też się zastanawiamy czy nie zacząć na własną ręką kiedy nam będzie pasowało tyle że tu basen fajny :baffled:
chodzimy na zorganizowane zajęcia, ale myślałam aby raz w tygodniu iść na zajęcia a raz samemu

reklama
Hello:-)

Dzięki za troskę Gerlz noc minęła w miarę. Normalnie znaczy się. Czyli sterimar i frida pomogły. Dziś jeszcze inhalacja uderzymy.

Rano po śniadaniu wypuscilismy się do sklepu i czas poleciał. Teraz G ma trzecią drzemkę, Pe pierwszą:p

Darla-d witaj nieznajoma:-):-) odzywaj się częściej:-)

G mnie dziś gryzie. Obstawiac dwójki czy charakter po mamusi?;-)

A'propos dziedziczenia... dziś G próbowała zjeść książkę po przecież jest fanka papieru. Na co Pe mówi: ja też lubiłem jeść papier, gdy byłem mały... no to, wszystko wyjaśnia - ja na to... a Pe kończy: jeszcze w podstawówce brałem kawałek kartki i żułem ... :p:p:p:p:-D:-D:-D Padlam:-D

Tu padało i burza była przez chwilę. A z rana takie słońce, gorąco...

Fajnie macie z tym basenem. Ja sobie obiecywalam chodzenie z G, a tu byłam raz do tej pory:-( jak nie temp to katar to znów siki...

Wczoraj spotkałam się z taką babka poznana w szpitalu. Z dzieciem ok 4 miesiące starszym od G. Miałyśmy iść na spacer ale przez deszcz skończyło się na kawiarni. I znalazlysmy taką dla rodziców i dzieci. G się wybawila bo podłoga dla dzieci, pokój do zabawy, no i dzieci. Fajnie było popatrzeć:-)

Jeśli chodzi o foteliki sam to my na 90% kupimy maxi cosi axiss. Ze względu na wygodę wkladania dziecia:-)

Lubię takie soboty leniwe. Sama jestem to pewnie dlatego:-)

No i dziś odebralam majtaja od pathi:-) Faktycznie dobrze uszyty i fajnie się nosi:-)

Ostatnia edycja:
Do góry