reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Hejka
żyjemy, zdrowo się mamy ( tfu, tfu ) i też zaczynamy się urządzać ( Muńka ;-)) więc niestety czasu brak na bb.
Młoda zaczęła odczuwać moją nieobecność ( lub w taki wiek weszła) że jak mnie widzi to tylko by na mnie siedziała, gadała, bawiła się , dosłownie wszystko ze mną. Raczkuje już po całęj podłodze oczywiście jak nie usiądzie bo ostatnio nauczyła się siadać z pozycji leżącej na brzuszku - robi szpagat i siada i jest koniec raczkowania.
W dalszy ciągu A. nie ma ani jednego zęba, czy jest jeszcze jakiś bezzębny dzieciak czy A. jest ostatnia?

Julciu życzymy dużo dużo zdrówka i coraz to większych sukcesów ;-)

reklama
Dziewczyny potrzebuję szybko kupić łóżeczko turystyczne. Przeglądam alle i jak nie pstrokate to opancerzone całe... a ja potrzebuję na wyjazdy więc lekkie, bez przewijaków i innych pierdół. No i ładne;) Plus dobre jakościowo.
Plis help:)

znalazłam np takie:
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-dla-dziecka-super-deluxe-kees-i3184366282.html co myślicie o tym?

to mi się spodobało:
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-britton-compact-angielskie-i3194829460.html
fajnie, że do 30 kg bo można dwa dzieciaki wstawić i się nie zarwie...

no tu jest szaleństwo:
http://allegro.pl/lozeczko-turyst-kojec-mirage-milly-mally-5kol-hit-i3180984718.html
ale może w ramach zabawy właśnie;)

Ostatnia edycja:
witam
przepraszam że ostatnio w ogóle nie zaglądam ale u nas ciągle coś :baffled: najpierw to uczulenie Misi (prawie zeszło), potem u mnie w pracy wizytacja itp. (wciąż trwają), a dziś Misia cały dzień miała stan podgorączkowy a wieczorem już koło 38 :-( nic jej ogólnie nie było poza tym, nawet humor miała fajny więc obstawiam zęby ale dałam jej wieczorem nurofen (nie wiem czy kierować się wiekiem czy wagą :baffled:)
mam nadzieję że jutro będzie ok

najlepszego dla wszystkich jubilatów których pominęłam
zdrówka dla chorowitków
gratulacje dla wszystkich nowych osiągnięć

myślę o was :tak:

witam przed ciężkim dniem po ciężkiej nocy :-( Misia obudziła się koło 5 ze strasznym płaczem z gorączką ponad 39... teraz jest ok a ja muszę się zbierać do pracy :eek:
miłego dnia

Kasia.natka a co z nia? Zdrowka!!!!
Moj na sniadanie wciagnal 2 plasterki szynki o_O chyba wraca mu apetyt:-)
Zaraz jedziemy do znajomych dwa tyg przed terminem:-)

Iwon dzieki za odp. My po weekendzie do lekarza i jestem ciekawa co powie o tej alergii

Pozdrawiam z trasy. Za godzinę będziemy na
Miejscu.

Iwon - michalki na mazurach

MsMickey- ja mam kojec babydesign - zobacz ich lozeczka. Wykonanie ok młoda szaleje razem z kotem i nic się nie dzieje.
Na wyjazdy pożyczamy pd znajomych lozeczko graco. Ma 8 lat. Używane obecnie przez 5 dziecko - nie tylko na wyjazdach - i kompletnie nic się z nim nie dzieje. Jest całe, nigdy nie reklamowane. Może rozejrzyj się za używanymi? Mój kojec jest z 2 ręki ;)

reklama
Do góry