kasiekz
Fanka BB :)
Polka ma 38,4C
Do południa super dziecko, a potem cyrk z jedzeniem, ciągły płacz i marudzenie, nic nie chciała jeść, a o 18.00 temperatura. Od 19.00 już śpi po Panadolu, ale co chwilę budzi się jęcząc:/Zęby?
josie paprykę gotuję i potem kroję na małe kawałki. co do szparagów to daję tylko ich miękkie końcówki ('dupki' łykowate sama zjadam). na początku też jajecznicy nie lubiła i jajka przemycałam w zupkach
A ja clemastinum dawałam przy wysypkach i nigdy jej spanie nie brało
hatszept kaszki kupuję firmy Holle w sklepie ekologicznym lub na allegro. Są bez żadnych dodatków i cukru. Robię mleko i po prostu wsypuję 4 łyżki kaszki, mieszam i ona gęstnieje (tak samo jak normalna kaszka ryżowa Bobovity czy Nestle). Nic nie gotujesz
I druga sprawa: gotuję pokrojone warzywa na parze, potem przerzucam do garnka, zalewam mlekiem kokosowym i curry, mieszam na wolnym ogniu kilka minut i gotowe. Podaję z kaszą - polecam
alijenka ty mi tu szybko pisz nim kupię...dlaczego porażka, tandetne?
aylin moja uznała, że borówki to ozdoby do włosów i postanowiła je sobie wetrzeć w głowę
rysica moja uwielbia kalafiora i brokuły, to po ziemniakach najlepsze warzywo
katrina ja przy zimnym 'Leszku'
Najlepszego dla 11-miesieczniaków!!!
josie paprykę gotuję i potem kroję na małe kawałki. co do szparagów to daję tylko ich miękkie końcówki ('dupki' łykowate sama zjadam). na początku też jajecznicy nie lubiła i jajka przemycałam w zupkach
hatszept kaszki kupuję firmy Holle w sklepie ekologicznym lub na allegro. Są bez żadnych dodatków i cukru. Robię mleko i po prostu wsypuję 4 łyżki kaszki, mieszam i ona gęstnieje (tak samo jak normalna kaszka ryżowa Bobovity czy Nestle). Nic nie gotujesz
alijenka ty mi tu szybko pisz nim kupię...dlaczego porażka, tandetne?
aylin moja uznała, że borówki to ozdoby do włosów i postanowiła je sobie wetrzeć w głowę
rysica moja uwielbia kalafiora i brokuły, to po ziemniakach najlepsze warzywo
katrina ja przy zimnym 'Leszku'
Najlepszego dla 11-miesieczniaków!!!
Ostatnia edycja:
:-)

Przetestowane na siostrzeńcu ;-)
ale pewnie jak dluzej pogotowac to by bylo spoko... do lapki jej dajesz?
Wg niego zamiast wstawiac pranie powinnam biegac za mlodym i zbierac zabawki, ktore na biezaco rozrzuca. Nie wazne, ze L siedzial wtedy w pokoju z Tomciem. Agrrrr. Nerwica normalnie mnie czeka.

postawiłam miseczkę, bo zapomniałam łyżeczki, a jak wróciłam to już zastałam synka bawiącego się na ziemi zawartością