reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie ...
Witam nowe czerwcowki Asik i Marte. Co do mleka Ethan pije 3 razy rano jak wstanie 210 potem o 13 i 19 na noc 240 ml
Marta - dałabym sobie głowe uciać źe z nam CIę z widzenia bo tez jestem z pod Wawy ale rejon Otwocka
Wiec albo masz siostre blizniaczke albo ...kiedys mieszkałaś w moim rejonie:confused:

Z tych mal o przyjemnych informacji musze sie poddac operacji kolana bo kawalek ulamanej łąkotki blokuje mi chodzenie i bol calej nogi ucisk na nerw.

reklama
Josi, dzięki za podpowiedz :) muszę spróbować Twojej metody :) tylko problem jest z tym, że moja pluje kasza... więc czym innym będę ją napychac ;)

Katrina, przecież od zawsze wiadomo, że to właśnie w marchewkach jest najwięcej tluszczu! W slodyczach? Nieeeeee :D

Paulina, w Otwocku to ją nawet nie byłam :) więc chyba mam sobowtóra :)

Ostatnia edycja:
Bosze, ale gorąco:szok: już nie idzie wytrzymać na dworze a co będzie później?
Jadę dzisiaj do babci, złożyć życzonka bo ma 67 urodziny. Ładny wiek już.. ja na pewno tylu nie dożyję:-p
Poza tym Damian powiedział wczoraj 'ne':happy2: (czyt. nie). Kładę go do łóżeczka i mówię, że pora spać a on mi na to 'ne' i bawił się dalej

Marta ja swojego nie uczyłam spać w nocy, tak jakoś wyszło. Dostawał mleczko ok. 21 i spał najpierw do 2, później 3-4 aż dobił do 9. Teraz sporadycznie budzi się w nocy jak mu coś dolega (zęby, choroba itp)
PaulinaMaria witaj :) współczuję problemów z kolanem.

mi się marzy costa brava... może kiedyś

Hejka.
Sunshine mojemu jak torcik zobaczył to az mowe odjeło :)

Ja sie delikatnie odchudzam.

A tyje się od sałaty nie od marchewki :) a slodycze to podstawowy srodek zapychający w diecie odchudzjącej :)

Marta najwazniejsze zebys miala pewnosc ze nie budzi sie z glodu tylko z przyzwyczajenia. wtedy mozna podac pare lykow wody, przytulic i moze zasnie. i tak stopniowo. moj mial kilka miesiecy jak go zaczelam odzwyczajac wiec to tez pewnie latwiej poszlo... ale probuj :tak:

Stresuje sie, dzis prawdopodobnie zmieniamy auto jesli z tym nowym wszystko okaze sie ok... moje kochane aygo :-(

Alijenka no i zgadnij czym moj malz przyjechal wczoraj :dry:

Josie trzymam kciuki za zakup.

Aronia jak sie dzieciowi zaczna drzemki przestawiac, to caly dzien na wariackich papierach :sorry2:

Asik 100 lat dla babci :)

Aylin, Katrina salata, marchewki maja ukryte kalorie + zwiazki ktore sklaniaja do dalszej konsumpcji :)

No wiec moj malz kupil peugeota :/ Chociaz kazdy mu odradzal, ale on wie lepiej. Juz narzeka na skrzynie biegow. Aghrrrr ja oszaleje z nim. Dobrze, ze malo za niego zaplacil... Mam nadzieje, ze albo wygramy w totka (na samochod i dom zeby bylo - nie musza byc miliony ;-)) albo szybko uzbieramy na cos innego, bo jak juz teraz zaczyna narzekania to z czasem bedzie masakra ;-).

Poza tym to chyba czeka mnie kupno odkurzacza bezprzewodowego - takiego malego (jakies propozycje). Dziec kompletnie odrzucil koncepcje jedzenia kanapek pocietych na kwadraciki, paraduje po mieszkaniu ze szkolna kanapka w rece i zostawia slady bytnosci wszedzie.

ello

Niespodzianka no zakup udany !!!!!!!!!!!!! każde inne auto tylko nie peugeot :-D
moja mała też już coraz gorzej znosi jedzenie kanapek pociętych no ale ja ją jeszcze sadzam w krzesełko to chociaż nie mam tego w całym domu

asik moja babcia 27 lipca kończy 79 lat :-D, wszystkiego naj dla babci :-)
moja na nie mówi e e e :baffled:

Marta u mnie się to samo wyregulowało, poprostu mała zaczęła się coraz później budzić na mleko i tak doszła do 6 rano

no to jestem po śniadanku, mała śpi a ja lecę sprzątać bo w sobotę robimy roczek Niuśki a w domu mam bałagan na maksa :baffled::baffled::baffled:

Niespodzianka ja mam Electrolux Ergorapido i do odkurzania po malym nadaje sie idealnie. ma tez wyciagany taki malutki odkurzacz do samochodu, to sobie peugeota bedziesz mogla odkurzyc :-D:-D
no a tak serio to wspolczuje ze sie skusil. no ale czasem nie ma wyboru, najgorzej jak auto jest na zaraz potrzebne

reklama
Hej :-)

Mmartamm juz niewiele Ci brakuje do tej wagi wiec nie narzekaj ;-) Szybko spadnie :tak:

Paulina wspolczuje problemów z kolanem, moj ma tez problemy z kolanem.

asik ulubione słowo mojego Wojtka to wlasnie "nie". Jak mówie daj buziaka on w śmiech i odpowiada "nie" :-D po czym przychodzi i daje :-D Albo "Wojtus chodź tutaj" a On "nie nie nie" i śmiech na całego :)

Niespodzianka mam nadzieje, ze nie bedzie problemów z autem.

znowu dzisiaj upał, za trzy godziny wpada koleżanka wiece nie bede sie nudzić :) mąż śpi, wrócił z pracy wyjątkowo koło 1 w nocy, zanim sie położył to oczywiscie mu zeszło i teraz śpi a ja siedzę z dzieciakami, ale juz mi powiedział, ze w sobotę i niedziele ja śpię ile chce, wykorzystam to :)

Do góry