reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam :) ja dziś po fryzjerze uznałam, ze jak Mileny nie ma to poświęcę cały dzień synkowi :) i pojechaliśmy do zoo:-Dpomysł był dobry, bo bardzo mu się podobało, a najbardziej zgadnijcie co?? :)
Przez najbliższe dni będę Was czytała, ale mało odpisywała, bo mam jeszcze tyle roboty przed tym ślubem sobotnim.

reklama
agaundpestka - nie wiem, ale naszemu na pierwszy pobyt w zoo najbardziej spodobaly sie wiewiorki. Pies mial podobne zdanie :-p Moze Twojemu malpy? Za to panicznie przestraszyl sie... krow :szok:

kasiekz - tak jak juz kiedys pisalam: na zabkowanie polecam lody. Mozesz sprobowac zrobic sama - np. zmiksowac owoce i zamrozic. Albo jogurt zamrozic. Tak, tak, wiem, Twoja nie lubi owocow ale moze wlasnie dzieki temu polubi? Jak u nas szly dolne czworki (dwie na raz) plus upal i bylo jedno wielkie marudzenie to kilka lyzeczek dzialalo cuda i efekt utrzymywal sie kilka godzin - tanio, bez alkoholu, chemii i wiary w pamiec wody :-D

aga mojemu lampart najbardziej, a malpy w ogole :-)

dzis mlody sprobowal sushi - takiego z pieczonym lososiem, i wyzarl mi calego lososia :-D ale przynajmniej wiem juz ze jest jedna ryba ktora lubi

ooo rety w życiu bym na to nie wpadła :-) nigdy nie widziałam świnek morskich w zoo :-)

Niespo - świetne filmiki :-D

Właśnie zrobiłam frencz na pazurach dolnych i górnych :-):-) szkoda, że nieczęsto mam takie chęci!!

Aga a bylam pewna ze kozy, bo Polke tylko one interesowaly. No i wilki, bo akurat rozszarpywaly bialego kroliczka i wszedzie futerko latalo:p

Aronia alez pisalas kiedys o lodach i mnie zmobilizowalas. Zrobilam bananowe, potem z owocow lesnych, innego dnia po prostu mleczne i co...d**a. Kazde wg mojej panci byly bleee:/ Za to uwialbia mrozonego ogorka - wkladam na kilkanascie minut do zamrazarki a potem kroje grube plasterki. Uwielbia:)

Munka ze ci sie chcialo:))) ja od 2 tygodni zabieram sie za farbowanie wlosow, ale weny brak:/ za to wydepilowalam sie:p

Polka wyglada dzis jak muchomorek!

Ostatnia edycja:
Kasienka- mam nadzieje, ze twoja prosba sie spelni i malenstwo bedzie tak pieknie uspypialo jak Nikos Aga - tez obstawialam kozy Munka - french, na to ja nigdy checi nie mam, chyba ze nie chodzi o maniciure ;00

reklama
Do góry