• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzika czekamy na Ciebie! http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif

Odnośnie malowania paznkoci - wiadomo mi tylko tyle, że nie wolno mieć pomalowanych, bo po ich kolorze (siny) można poznać, że dzieje się coś.

Jejku, już 10.30, ależ mi zleciało. I co tu na obiad zrobić?
niewiem.gif

Dzika--, Cieszymy się , wracaj do nas!!!

Mikoto, Ja z obiadkiem mam problem z głowy :tak: Zadzwonił S , powiedziałam , że skończył się gaz, powiedział " to trudno, zamówimy coś , albo pójdziemy coś zjeść " więc dalej siedzę przed TV.. Ale mam dzisiaj lenia :no:

Ja tez w czołówce ;) z USG terminy wychodzą mi pomiędzy 18 a 26 maja (z najwczesniejszego 26 maja) tylko ze ja mam rodzic sn, i znając siebie wcale nie musi to być szybko ;) no chyba ze niskie położenie Sebastianka jednak zacznie działać na szyjke :) chciałabym jeszcze w maju.. Byle po 10tym, jak mąż wróci z Norwegii.

mikoto tulipany piękne, mi tata cebulki z holandii przywiózł, i też sadziłam a teraz tak kolorowo zaczyna się robić :-) ja obiadu nie robie, od wczoraj jest :-D
korba jak się czujesz ? lepiej ci trochę ? ZDRÓWKA !!! chyba kupię w tym roku doniczki korytka na balkon żeby też ubrać je pelargoniami- aa ja kwiatki często dostaję od przyjaciółki która ma szklarnie i handluje doniczkowymi kwiatami :-D
mi jak gaz sie kończy to sama wymieniam, chyba że mąż w domu to on to robi, ost teścia nie mogłam się doprosić a śniadanie chciałam zjeść i sama zmieniłam,
ja mam dylemat jaki kolor butów kupić, na all znalazłam fajne balerinki ale jaki kolor kupić żeby pasował do granatowej, koralowej i różowej sukienki (takie mam ciążowe) do wyboru są beżowe, malinowe, miętowe i czarne
chyba przy każdej operacji nie wolno mieć malowanych pazurków nawet bezbarwnym, anestezjolog na podst wyglądu płytki paznokcia może wykryć jakieś nieprawidłowości lub komplikacje ale czy u rąk tylko czy u nóg też to nie wiem
robaczek a ja wczoraj zaczęłam pakować torbę do szpitala, (szlafrok, piżamki, staniki do karmienia, papcie, podkłady, pieluszki i chusteczki dla dzidzi) i torba pełna prawie :eek: chyba dwie będę mieć:eek: te mega podkłady zajmują połowę torby :baffled:
natis oby szybko zleciały ci te dni w szpitalu, ale przynajmniej masz opiekę i w razie czego będzie szybko reakcja, nie mogłam spać do 3 bo cały czas myślałam co u Was, czy już całkiem przeszło czy jednak się wróciło....
ona ja to czasem mam wrażenie że mi napiera główką na kanał rodny, albo mi się tylko tak wydaje....:baffled:
dzika dobrze, że już do domku, cudnie !!!!!!:-)

no nadrobiłam :-) synek ogląda bajki a mama nadrabiała :-D
ja w nocy spać nie mogłam do 3, myślałam o Natis i tych skurczybykach, o kuzynce która ma termin na 2 maja... ehh jak się nie śpi to za dużo się myśli.
u nas pogoda pochmurna, na deszcze się zbiera cały czas ale narazie bez opadów,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry