• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2013

asiulka ja bym brała beżowe - ładnie wydłużają nogi, pięknie wyglądają przy opalonych nogach, i pasują do każdego koloru. Ty zaradna kobitka jesteś - ja potrafię zrobic wiele typowych "męskich" rzeczy, ale z butla gazową jeszcze nie próbowałam.

reklama
mikotko na butli wszystko jest narysowane :-p najgorzej ją przytaszczyć pełną do kuchni :baffled: kwiaty 004.jpgkwiaty 002.jpgkwiaty 003.jpg
a tak kwitną kwiaty u nas, i nasz wiatraczek z Lidla :-)

Załączniki

• kwiaty 004.jpg
    kwiaty 004.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 53
  • kwiaty 002.jpg
    kwiaty 002.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 54
  • kwiaty 003.jpg
    kwiaty 003.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
asiulka ja też wybrałabym beżowe, sama takie mam :-p praktycznie do wszystkiego pasują.
Ja też mam zamiar spakować torbę ale jak na razie tylko ją wyjęłam i leży :sorry: nie mam jeszcze pampersów i chusteczek dla małej.

Rany jak mnie mdli... boje się że będę wymiotować :baffled:

asiulka dobrze widzę? Hiacynty? Pięknie kolorowo u Ciebie
flircik.gif

Kingusia połóż się, może za szybko zjadłaś?

A u nas słonko się przebija, także zmykam powiesić pranie.

reklama
Marcysiowa, przykro mi bardzo :(:(

Asiulka, ja wczoraj kupiłam na all pierwsze rzeczy :) koszulę, podkłady, pampersy i też zaczynam powoli pakować się :) Ogródek piękny !

Korba ale Ci fajnie z tym lenistwem. Też chciałam leniuchować ale znów mam robotkę :/

Dzika cieszę sie, że wychodzisz :) Obyś kolejnym razem trafiła do szpitala w by się rozpakować w TERMINIE !

Też się dzis kiepskawy czuję :(
Brzucho taki dziwny, Hubert mega leniwy - czułam go dziś tylko gdy miał czkawkę :( Głowa mnie boli i taka rozbita jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry