reklama

Czerwiec 2013

reklama
Sprawdzam jeszcze szybciutko czy akcja się rozkręca u Natis :tak:. Ale cisza....
Korba - odstawiasz leki ???? Ja Cię kręcę , Ja chyba na zawał padnę . Tyle porodów , emocji i wyczekiwania :-D.
Spokojnej nocy wszystkim , chociaż sama nie wiem czy zasnę. Jaś strasznie rozrabia w brzuszku - chyba też sie emocjonuje ;-). Dobranoc.

Witam wieczornie ;-)

Nie mam siła na nic, poczytałam Was ale nie odpiszę, bo ledwo na oczy widzę ...

Natis trzymam mocno kciuki za Ciebie ;-)

Dziewczynki spokojnej i przespanej nocki życzę ;-)

Pare godzin temu dowiedzialam sie, ze moja Babcia zmarla wczoraj. Najgorsza jest ta bezradnosc i to, ze nie mam jak byc z cala rodzina teraz. Samolot odpada, a 30 godzin jazdy to chyba tez nie najlepszy pomysl. Mama od razu mi powiedziala, zebym nawet nie myslala o przyjezdzie... A tak liczylam, ze w grudniu Babcia zobaczy prawnuka....
Mimo, ze dopiero po 21 klade sie aby to przespac...nadribue Was jutro
Dobranoc

Gosiaku, tulę z całych sił. Bardzo mi przykro :(:(:( Na pewno nad prawnukiem będzie czuwać z góry !
Wyjazd taki kawal drogi raczej nie wskazany. Świeczkę możesz zapalić w każdym miejscu.
(*) a to ode mnie dla Babci.

Gosiaku, bardzo mi przykro z powodu babci:-(, ale najlepiej zrobisz, jak zostaniesz w domu, a pomodlić się i zapalić świeczkę można z każdego miejsca. Trzymaj się kochana (*)

Gosia
[*] moje kondolencje... też myślę, że chyba lepiej zostać w domu i się pomodlić i zapalić świeczke...

Jest tu jeszcze ktoś??? Czy po badaniu i określeniu 2 cm rozwarcia lekkie krwawienie może być normalne ?

reklama
martam, ja na Twoim miejscu pojechałabym na IP lub zadzwoniła do swojego lekarza prowadzącego.
Ja miałam 2 cm rozwarcia i sączyły mi się wody (i lekko plamiłam) jak zgłosiłam się do szpitala i już tam zostałam
lepiej jak to sprawdzą dla świętego spokoju, będziesz spokojniejsza. Wydaje mi się, że jak jest plamienie, to nie jest normalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry