reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny dzieki za odpowiedzi..
Kolejny dzien czekam na okres jest to 3dzien,jak narazie nie pojawia sie,czasem tylko lekkie pobolewanie w dole brzucha...z testem chce jeszcze poczekac,mysle ze z pare dni..bo nie chce sie rozczarowac..

reklama
Ailatan spokojnie. Ładny wynik. Ramy bety są duże więc się nie sugeruj. Mi wynik bety na przełomie 4 i 5 tygodnia wyszło jak z 7 tygodnia. Spokojnie. Najważniejsze - jesteś w ciąży!!

Normy hcg
Ciąża 1.3-2 tydzień mlU/ml 16 - 156
Ciąża 2-3 tydzień 101 - 4870
Ciąża 3-4 tydzień 1110 - 31500
Ciąża 4-5 tydzień 2560 - 82300
Ciąża 5-6 tydzień 23100 - 151000
Ciąża 6-7 tydzień 27300 - 233000
Ciąża 7-11 tydzień 20900 - 291000
Ciąża 12 tydzień 16684 - 127939
Ciąża 13 tydzień 10743 - 89074
Ciąża 14 tydzień 7895 - 70818
Ciąża 15 tydzień 6210 - 69173
Ciąża 16 tydzień 5730 - 54585
Ciąża 17 tydzień 5267 - 57465
Ciąża 18 tydzień 3180 - 51360
Ciąża 19 tydzień 5879 - 55183
Ciąża 20 tydzień 1234 - 45771
Ciąża 21-39 tydzień 2700 - 78100

Witam :-)

Męczą mnie mdłości cały Boży dzień. Sił już nie mam. Jedynie w nocy jak wstaję 'na siku' to czuję się normalnie. Odbiera mi to całą radość i chęć do robienia czegokolwiek.

Ja mam to samo, na dodatek dziś pół nocy nie spałam, jestem nieprzytomna, do pracy nie poszłam i siedzę w domu i chcę zasnąć ale nie mogę :wściekła/y:
Natis będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli ;-) Mnie wczoraj po lewej stronie kuło coś ale to ne jajnik, bo to jakby nad jajnikiem tak wyżej i już schizo miałam, dziś nospę łyknęłam;-)

Dziewczyny czy w ciązy mogę pić len mielony? Jak się wodą zaleje to taki kisielek się robi - dobre to na zaparcia jest.

Dziewczynki miłęgo dzionka Wam zyczę :-)

ailatam - beta ładna, teraz będzie szybko rosła. 2 tydzień, ale po zapłodnieniu, czyli ok. 4 tydzień ciąży. Poza tym jak pisze Marcysiowa rozpiętości poszczególnych tygodni są duże. Jest dobrze :).

Isis - dziękuję, właśnie popijam rosołek, mam nadzieję, że nie wyląduje za chwilę w kibelku. W ogóle ciągle pić mi się chce, ale nic mi nie wchodzi. Po każdym napoju mam jeszcze większe mdłości, a próbowałam już wszystkiego, dosłownie. Wczoraj piłam Lecha Free. Pół butelki czułam się OK i nagle do kibelka oddałam wszystko. Jeść mogę ciągle i prawie wszystko a pić nic nie umiem ;-(.
Też kiepsko sypiam, jak pisałam wcześniej oczy mi się zamykają ze zmęczenia a zasnąć nie mogę :crazy:

No własnie okres miałam 26 września, z moich wyliczeń wynika, ze od okresu to początek 5 tygodnia ciąży, bo tak lekarze to liczą? Tak? A od zapłodnienia jakieś niecałe 3 tyg. Ja ciemna jestem, bo to moja pierwsza ciąża ;/

reklama
Ailatan mówię Ci nie panikuj. Mogłaś mieć spóźnioną owulację i dlatego beta trochę niższa. Lekarz na pewno Ci wszystko wyjaśni jak pójdziesz na pierwszą wizytę.

Do góry