reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
A czy Wy też tak macie, że się często budzicie w nocy? Ja ostatnio codziennie, dziś ok 4:00, pokręciłam się, usnęłam, po 5:00 się obudziłam znowu i do 6:00 leżałam, bo mój chłopak o 6:00 wstawał do pracy. Na 7:00 nastawiłam budzik, żeby pojechać na tą betę, jak zadzwonił to wstać nie mogłam :/

Ja właśnie zrobiłam sobie do jedzonka smażoną kaszankę z cebulką i zeżarłam wszystko (mało co talerza nie wylizałam) :-D

Dziewczyny czy to normalne, że czasem kłują jajniki raz z jednej strony raz z drugiej??? Mnie od wczoraj tak pokłuwa z lewej strony ...

ailatan kazde labolatorium ma inne wyznaczniki tyg ciazy wiec nie sugeruj sie tymi co sa na internecie, masz ladna bete, sa dziewczyny ktore mialy 100 i jest wszystko ok, co do budzenia sie w nocy to do 6 tyg mialam straszny z tym problem, przebudzalam sie pare razy i pozniej nie moglam zasnac, juz to naszczescie minelo :)

Isis gdzies wyczytalam ze jajniki w ciazy nie pracuja tylko czujesz wiezadla bo ci sie rozciagaja, ale ile w tym prawdy jest to nie wiem... mnie tez czesto kluje, ale nie stresuje sie tym wazne aby sam brzuch nie bolal w sumie do tych kluc sie juz przyzwyczailam ;)

Dzień dobry późnym popołudniem :)
Od 2-3 dni powrót mdłości na nowo. Katastrofa :D Leci 5 tydzień wymiotów.

I panie kochane, pisały Panie, że mają brzuszki, to może któraś wstawi? <3
Mojego jeszcze nie widać, ale jak go wywali to wstawię od razu :D

ailatan na wynikach badań nie masz podanych norm?
Jeśli jest beta HCG to jest od zapłodnienia, a jak samo HCG to od ostatniej miesiączki.
Przynajmniej tak mi tłumaczyli ;)

reklama
Isis - dzisiaj Ty znów wyjechałaś z kaszanką :), a ja mam dalej taką ochotę na nią ;(. Tylko nigdzie tu jej nie ma. Mój M. kupił mi ostatnio, usmażyłam na patelni, ale była niedobra i ... psu dałam :). A marzy mi się taka pyszniutka, gorąca z grilla... mniam...

motylek - może jutro wstawię, jak mój M. wróci o jakiejś przyzwoitej porze do domu i zechce mi jakieś zdjęcie pstryknąć :)

Do góry