reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

A czy Wy też tak macie, że się często budzicie w nocy? Ja ostatnio codziennie, dziś ok 4:00, pokręciłam się, usnęłam, po 5:00 się obudziłam znowu i do 6:00 leżałam, bo mój chłopak o 6:00 wstawał do pracy. Na 7:00 nastawiłam budzik, żeby pojechać na tą betę, jak zadzwonił to wstać nie mogłam :/

Ja mam tak samo. Budzę się 2-3 razy w nocy i czasem nie śpie godzinę.
Poza tym latam co trochę siku juz od jakiś dwóch tyg, lekarz powiedział że to normalne.

Ja w 4 tygodniu miałam bete 209.

reklama
Witam po kilku dniach przerwy,
u mnie zaczęły się mdłości- trochę to upierdliwe, ale cieszę, się, bo przynajmniej czuję, że coś się dzieje :)

Ale dno. Mam lekkie mulenie, ból głowy i chyba łapie jakieś denko bo płakać mi się chce. Mam ochotę zwinąć się w kłębek pod kołdrą i wyć... Nie mogę sobie miejsca znaleźć.

Marcysiowa kochana ja mam podobnie i jeszcze jakies grypisko mnie lapie. I w ogole dol bo maz daleko dziecko nie chce zasnac a ja marze o prysznicu i lozku. A w ciazy na przeziebienie co najwyzej miod i cytryne moge :(

ailatan proszę edytuj posty, a jak chcesz zacytować kilka na raz to używaj " [przycisk po prawej stronie od cytuj] w ostatnim poście klikasz cytuj i wtedy wszystko otwiera ci się w jednym poście

reklama
Mąż mnie złości, płakać mi się chce i nie mogę sobie miejsca znaleźć. Zwykle w gorszych chwilach była lampka wina i serek pleśniowy albo pifko i ulubione chrupki. A teraz co? Kakao mąż mi robi. I to tez mnie denerwuje! Ratunku...

Do góry