reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Dopiero mam wolną chwilkę.. bo mały zasnął na brzuszku
My już po spacerku 3h i zaraz idę przygotować do obiadu - dzisiaj śledzie w śmietanie - a później tylko wstawie ziemniaczki i gotowe. Jutro jedziemy do wujostwa na wykopki, ja będę przygotowywała z małym do obiadu a reszta będzie zbierać ziemniaczki na polu. Bardzo lubię zbierać ale w tym roku mnie to ominie. Dlatego jutro raczej nie będzie mnie cały dzionek.

gosiak_85 ja już też przygotowywałam mleko jedną ręką nie raz ale przydałaby si ę wtedy trzecia ręka aby podnosić smoczek, który mały ze złości wypluwa

mikoto oby Zośce minęły te wszystkie dolegliwości jak najprędzej

sa_raa ja za Twoją radą też mam włączone 24h podgrzewacz i jestem zadowolona

reklama
Sa_raa - no własnie kurier. Miałam wcześniej zamówić, ale zanim się ogarnęłam i siadłam do kompa, zanim wybrałam (przejrzałam opinie i ceny) to zeszło mi do późna. No i teraz czekam z nadzieją, że jednak dziś dotrze.

Sara - wlasnie musze sprobowac na noc z podgrzewaczem. Choc wczesniej za dnia, aby ustawic odp temp , bo sa tu trzy poziomu a mam z Canpola. To wtedy w sypialni tylko myk mleczko z pojemniczka druga butla w podgrzewacz i bedzie raz dwa :tak:

Anula - to samo powiedzialam dzis mojemu. Ze wyjde na caly dzien i zobaczymy czy on zmeczony nie bedzie. Im sie chyba wydaje, ze dziecko spi caly czas i budzi sie tylko na jedzenie(przynajmniej mojemu chyba ). Przed urlopem sam wstawal i bral Tymka do odbicia, a teraz jak slysze w nocy: Mam mu dac jesc?? to mowie NIE (bez łaski)
Chcialabym uslysze Ja wstane Ty sonie pospij ...marzenia chyba.
Dzis po piffku nocka znowu moja...

Justa
- oo tak podpisuje sie pod tym wlasnie ta trzecia reka :D

taki nasz los kobiet !!! :rofl2:

Przyszlo mi welniane wdzianko Tymka do chusty jest rewelacyjne. Jak bedziemy sie w nie ubierac zrobie zdjecie :D

A to moi Panowie - wszyscy TRZEJ:

IMG_9850.jpgIMG_9861.jpg

Załączniki

• IMG_9850.jpg
    IMG_9850.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_9861.jpg
    IMG_9861.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Przed urlopem sam wstawal i bral Tymka do odbicia, a teraz jak slysze w nocy: Mam mu dac jesc?? to mowie NIE (bez łaski)
Chcialabym uslysze Ja wstane Ty sonie pospij ...marzenia chyba.

Gosiak - cieżko takie cuś usłyszeć od faceta. Ja bym zamiast "nie" powiedziała "a masz co do tego jakieś wątpliwości?". Może zrozumie i więcej nie zapyta, tylko po prostu wstanie.:-p

Ojjj Palin no chyba wyprobuje w ten sposob...zobaczymy jaka bedzie reakcja :-p ja jak go widze tak spicego i majacego nas w powarzaniu jestem zla i tyle ...ale masz racje trzeba go inaczej podejsc :D

He he he - czekam na relację z reakcji :-D

No i już wiem, że podgrzewacz dotrze w poniedziałek. To "natychmiast" od sprzedającego trwało od wczoraj do dziś 13.30. Wątpię, ze zastrzegł dostawę w sobotę, więc jeszcze przez weekend będziemy podgrzewać się w garnku. :dry:

Czesc my po spacerku i zakupach.
Jak Was czytam to dochodze do wniosku, ze mój mąż do najgorszych nie należy.
Rano wstaje do pracy i zawsze śniadanie mam gotowe. Często i do piekarni rano iść musi jak nie kupię pieczywa:-p i nie narzeka. Jak czegos nie zdąrzę zrobić w domu, to po powrocie z dzialki zabiera sie za to choć wcale go nie proszę- np pranie rozwiesi, umyje dziewczynki itp.
Jedzenie zawsze mu smakuje.
Wkurza mnie za to jak mi złotych rad udziela :sorry2: Rady dotyczą organizacji czasu przykładowo. Nie wie o czym gada, a się wymądrza:sorry2:

Gosiak - fajnych facetów masz:tak:Zwłaszcza ten mały facecik mi sie podoba:-)

dmuchawiec: mąż złoty. na rękach powinnaś go nosić.:-p albo w chuście raczej.:-D:-D:-D:-D

Jestem padnięta, po 3 godzinnym łażeniu z Adasiem po mieście, łaziłam następne 2 w poszukiwaniu kurtki dla Mikołaja. Powiem Wam, że kiedys zakupy z nim to pestka, teraz: chłop ma swój gust i latamy po mieście jak dziki w poszukiwaniu ciucha, który:
- będzie się podobał jemu,
- będzie się podobał mnie,
- będzie niedrogi.
A to nie jest proste. :no: W każdym bądź razie udało nam się. I całe szczęście, bo dziecię jedzie w poniedziałek na wycieczkę do stolycy i nie może wyglądać jak pół .... zza krzaka.;-)

Moja najmłodsza latorśl się obudziła. A spala dziś jak mops. Idę, bo się za nim stęskniłam.:tak:

reklama
Do góry