DzikaBez
Fanka BB :)
teri- ja mam 4 braci i siostrę (moja mama miała dwa razy bliźnięta) i duże rodzeństwo to dla nas fantastyczna sprawa, teraz możemy się wspierać dobrą radą albo finansowo- wiadomo jak to jest. Ja jak narazie na dwójce poprzestane ale może za parę lat...
A co do płci, moja szwagierka w 11 tc. dowiedziała się że będzie miała chłopca, ja na początku myślałam że lekarz generalnie ma 50% szans na odgadnięcie ale gdy sama w ciąży miałam problemy to kiedy leżałam na patologi to ten lekarz robił mi USG i dowiedziałam się że to naprawdę wybitny specjalista takie miejscowe guru jeśli chodzi o USG, ale wiem że wielu lekarzy na tak wczesnym etapie ciąży nie chce "strzelać" nie będąc pewnym
mama wikusi- ja też w ciąży wyglądałam kwitnąco, wszyscy mówili że chłopak będzie, jak widać nie sprawdziło się
A co do płci, moja szwagierka w 11 tc. dowiedziała się że będzie miała chłopca, ja na początku myślałam że lekarz generalnie ma 50% szans na odgadnięcie ale gdy sama w ciąży miałam problemy to kiedy leżałam na patologi to ten lekarz robił mi USG i dowiedziałam się że to naprawdę wybitny specjalista takie miejscowe guru jeśli chodzi o USG, ale wiem że wielu lekarzy na tak wczesnym etapie ciąży nie chce "strzelać" nie będąc pewnym
mama wikusi- ja też w ciąży wyglądałam kwitnąco, wszyscy mówili że chłopak będzie, jak widać nie sprawdziło się
Brzuch mnie nie boli, czasem coś zakłuje ale nic poza tym, generalnie czuję się ok, nadal mnie mdli, (.)(.) bolą - nie wiem czy mam iść w piątek do gina czy nie świruję za bardzo??????????

Warto miec nadzieje. I ja tez sie zdecydowalam na 2gie glownie dla synka, zeby nie byl sam.