Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mam inny problem... mam ''ataki'' bolu kregosłupa, takie ze jak leze na plecach to wstać nie moge, taki ucisk nad lewym posladkiem czasami na środku :/ Schylić się jest mi trudno bo mam wrazenie ze cos mnie blokuje :/ Nie wiem co to

mama wikusi wiec uwazasz ze nie bedzie zbyt pozno skoro pierwsza wizyte bede miec okolo 12 tygodnia ciazy ?
Natis, Korba - dokładnie Was rozumiem, mój syn ma 6 lat ale też jest bardzo samodzielny, zostawić też go wszędzie mogę, już zupełnie inne relacje, i rozmowy, tłumaczenia, nie jestem tak uwiązana. Cieszę się na kruszynkę malutką ale zarazem wiem, że będzie to znów koniec wolności do której już się przyzwyczaiłam. I czasem jest tak, że zastanawiam się czy dobrze zrobiliśmy decydując się na drugie ale z drugiej strony radości i miłości będzie x2Myślę, że jak jak już poczuję pierwszego kopniaka to nie będę miała takich myśli
. Na razie to tylko dolegliwości czuję
A najdziwniejsze dla mnie jest to, że nie tryskam radością tak jak przy pierwszej ciąży mimo iż teraz staraliśmy się blisko 2 lata ....I jest świadoma, wyczekiwana. Może to hormony .... ?/
Mi też yedaje się że wdychanie jest gorsze zwłaszcza takich środków jak domestos, ale proszek do prania czy płyn do naczyń zaszkodzić nie powinien, jak dla mnie to dobrym sposobem w pierwszej ciąży było "zagonienie" męża do pomocy przy sprzątaniu, on wcale nie protestował a póżniej weszło to w nawyk i teraz zawsze sprzątamy dom razem ( choć z dokładnością roboty to jest różnie) po prostu mężczyźni inaczej postrzegają pewne rzeczy
Cześć dziewczynki ;-)
Nie miałam jak rano napisać - od dziś rana mam takie malusie brązowawe plamienie - dzwoniłam do mojej gin ale kazała się nie zamartwiać ale jak tu się nie martwić???
Natis czy Ty coś brałaś na plamienie??? Czy to normalne, że tak może się zdarzyć? Bo ja już mam schizoBrzuch mnie nie boli, czasem coś zakłuje ale nic poza tym, generalnie czuję się ok, nadal mnie mdli, (.)(.) bolą - nie wiem czy mam iść w piątek do gina czy nie świruję za bardzo??????????
Wiem, że mimo wszystko będziesz się martwiła więc skocz do lekarza nawet Państwow niech Was obejrzy
Witam z rana :-)
Pewnie dzisiaj mało będzie nas na forum, my pojedziemy na cmentarz ale ok 15-16 lubie jechać jak się robi ciemno. Miłego dnia kobietki

hej dziewczyny
ja jestem już u mamy, wczoraj mnie wypuścili ze szpitala :-)
w domu pewnie będę jakoś w poniedziałek, a tu mam średni dostęp do kompa
pozdrawiam

Różyczkę miałam ale ospy nie i nie wiem co to by było jakbym się zaraziła ?????