Minnie1
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
pewnie mnie juz nie pamietacie, ale troche sie wczesniej udzielalam. Jakos z braku czasu nie udawalo sie nic napisac, ale od paru dni juz sie czailam, zeby sie znowu wkrecic. Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie ponownie
U nas tez katarek u malucha - katastrofa!!! Najgorsze, ze to juz ponad tydzien trwa i jeszcze nie przeszlo do konca
U lekarza bylismy, bo oprocz kataru zaczal tez pokaslywac i mial strasznie zdarty glos, ktory jeszcze bardziej sie zdzieral od dzikich krzykow przy probach odciagania kataru. Nienawidzi fridy, psikania czymkolwiek do noska czy nawet wycierania chusteczka.... nie wiem w ogole co to za dziadostwo sie przyplatalo, bo ten katar jest tak gleboko i taki gesty, ze frida prawie nic nie dalo sie wyciagnac, a zakrapialam milion razy... inhalacje chociaz troszke pomagaly. Nocki troche lepsze juz, balam sie ze sasiedzi zadzwonia gdzies, ze dziecko maltretujemy, takie dzikie wrzaski u nas byly 
Mikoto - zycze, zeby skonczylo sie tylko na katarku i przeszlo szybciutko! Bardzo wspolczuje, bo u Ciebie nie tylko katarek ale i zabki... duzo sil! I zdrowka rowniez dla Ciebie!
anula - Michal tez Matiemu zabawki zabiera - czasem mi mowi, ze tez jest mala dzidzia
ALbo polozy sie na jego macie i sie bawi. Ale on w sumie wszystkim sie interesuje i bawi wszystkim co wpadnie w rece, za to na bardzo krotko.
Robaczek - szybkiego wyleczenia zebow!
madzia - u nas z pobudkami w nocy podobnie - do 3 ze 3 a potem od 4-5 juz praktycznie po spaniu, bo pobudki co chwilke, a wstaje ostatecznie ok 6
U nas niestety nadal brzuszek i kolki dokuczaja 
Wenusjanka - zdrowka!
Wisienka - nie znam szczegolow o cioci, ale bardzo sie z Twojej relacji usmialam
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze uda mi sie wkrecic, jezeli pozwolicie
pewnie mnie juz nie pamietacie, ale troche sie wczesniej udzielalam. Jakos z braku czasu nie udawalo sie nic napisac, ale od paru dni juz sie czailam, zeby sie znowu wkrecic. Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie ponownie
U nas tez katarek u malucha - katastrofa!!! Najgorsze, ze to juz ponad tydzien trwa i jeszcze nie przeszlo do konca
Mikoto - zycze, zeby skonczylo sie tylko na katarku i przeszlo szybciutko! Bardzo wspolczuje, bo u Ciebie nie tylko katarek ale i zabki... duzo sil! I zdrowka rowniez dla Ciebie!
anula - Michal tez Matiemu zabawki zabiera - czasem mi mowi, ze tez jest mala dzidzia
Robaczek - szybkiego wyleczenia zebow!
madzia - u nas z pobudkami w nocy podobnie - do 3 ze 3 a potem od 4-5 juz praktycznie po spaniu, bo pobudki co chwilke, a wstaje ostatecznie ok 6
Wenusjanka - zdrowka!
Wisienka - nie znam szczegolow o cioci, ale bardzo sie z Twojej relacji usmialam
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze uda mi sie wkrecic, jezeli pozwolicie