madzia128
Fanka BB :)
ja myślę, że Tymcia mięśnie bolą.. bo skoro ćwiczymy te, których nigdy nie używał. mnie też bolą np po Chodakowskiej
jak on się w nocy budzi, to tylko cyc jest w stanie uśpić go z powrotem, chociaż dwa łyczki. inaczej po paru minutach jest wrzask
ja też myślałam, że to zęby idą, ale chyba u nas jakaś niewidzialna wersja ząbków 
w ciągu dnia Tymcio ma jakieś zachwiania.. raz płacze, za chwilę śmieje się.. no a ręce najczęściej rozwiązują wszystkie problemy
tylko pozycja do noszenia "tyłem" jest cholernie niewygodna i nawet mój mąż po paru długościach mieszkania wymięka
zauważam (aż boję się pochwalić), że moje dziecko potrafi się zainteresować zabawką dłuższą chwilę i pogadać z nią 
i dziś zauważył w oddali smoczek i jakoś tak pokombinował, że dosięgnął do niego i próbował do buzi wsadzić (bezskutecznie) - jednak dumna jestem
emka ile ja bym oddała za częste drzemki a nie 2 w ciągu całego dnia :-)

w ciągu dnia Tymcio ma jakieś zachwiania.. raz płacze, za chwilę śmieje się.. no a ręce najczęściej rozwiązują wszystkie problemy

i dziś zauważył w oddali smoczek i jakoś tak pokombinował, że dosięgnął do niego i próbował do buzi wsadzić (bezskutecznie) - jednak dumna jestem

emka ile ja bym oddała za częste drzemki a nie 2 w ciągu całego dnia :-)
Ostatnia edycja: