Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że córa tak przeszla odstawienie od cyca. Pytałam gina i ja np mam duphaston mam brac do okoloWitam się popołudniowo,
ostatnio brak czasu na wszystko.
Dopiero kilka dni temu ustały mi plamienia, cały czas biorę Duphaston. Mam nadzieję, że już nie wrócą! U mnie też pierwsza ciąża była książkowa, bez plamień itp. atrakcji.
W czwartek o 17.15 wizyta u gina, mam nadzieję zobaczyć serduszko. Trzymajcie kciuki!
No i muszę pochwalić się sukcesem. Lenka już ponad tydzień bez cyca i budzi się tylko koło 4-5 na mleczko! jupiii ! Dawno się tak nie wysypiałam)))
Trzymajcie się ciepło ciężaróweczki i dbajcie o siebie!
Super że córa tak przeszla odstawienie od cyca. Pytałam gina i ja np mam duphaston mam brac do okolo
tyg ciązy jak już łożysko bedzie w pełni wykształcone. Ostatnio przeliczyłam ile to jeszcze kasy będzie kosztowało :/
Natis mi gin powiedział że jak plamienia ustały to tak ''delikatnie'' bez szalu mozemy a mnie po tej przerwie poniosło hehe. Było tak jak mówił ale nie w górnej częsci ciała hehe. Kobita jak dziewica się czujea przynajmniej ja tak mialam.
zapraszam serdecznie