Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Korba ja dzisiaj robiłam czekoladową chmurę szybkie ciasto i nie do popsuciazapraszam serdecznie
A i kocham żelki!!!

Witam się popołudniowo,
ostatnio brak czasu na wszystko.
Dopiero kilka dni temu ustały mi plamienia, cały czas biorę Duphaston. Mam nadzieję, że już nie wrócą! U mnie też pierwsza ciąża była książkowa, bez plamień itp. atrakcji.
W czwartek o 17.15 wizyta u gina, mam nadzieję zobaczyć serduszko. Trzymajcie kciuki!
No i muszę pochwalić się sukcesem. Lenka już ponad tydzień bez cyca i budzi się tylko koło 4-5 na mleczko! jupiii ! Dawno się tak nie wysypiałam)))
Trzymajcie się ciepło ciężaróweczki i dbajcie o siebie!

w ZIKO płaciłam 29 zł a w DOZ ponad 40Do którego tygodnia ciąży masz brać Duphaston? Bo ja jeszcze nie pytałam gina, ale mam nadzieję, że jak najkrócej. Strasznie drogi jest (za jedno opakowanie płaciłam 39 zł) i boję się skutków ubocznych...
(mamę wysłałam i kupiła w 1 lepszej...)
Ale mnie dzisiaj teście zaskoczyli. Teściu dzwoni i pyta jakie wymiary ma pokoik Wiki bo chcą jej panele kupic. Fakt nie ma ich w pokoju za to ma wykładzine dość ''świeża'' 2,5 roku. Fajnie bo i tak chciałam pokoik odswiezyc a odpadnie mi duzo kosztowEh tak to jest, jedna jedyna wnuczka rozpieszczona do granic mozliwości
Zobaczymy jak drugie się urodzi
Pewnie bedzie mega zazdrość, damy rade
Fajnie dziewczyny że odzywacie się![]()
Dobrze, że to nie środek lata (balkon lub parapet ratują) Ja mam popsutą pralkę tzn. nie mogę prać białego bo wychodzą mi koszmarne nie usuwalne plamy (zniszczyłam ubrania za taką kwotę, że
) Całe szczęście rodzice mieszkają klatkę dalej i mają sprawny sprzęt 
My chcemy obwieścić wszystkim po 1usg czyli koniec listowada początek gródnia-to fajny pomysł z tym na mikołajaKaterinka, monia-bed- ja miałam odwrotny problem, kiedy moja córcia skończyła 4 mc każde przystawienie do piersi kończyło się wrzaskiem, męczyłam się 2 tygodnie z laktorem, później troszkę lepiej, ale i tak dostawała butelkę, w zeszłym tygodniu już w ogóle nie ciągnęła, odstawiłam ją, to taki leniuszek jest, choć ja bym chciała jeszcze karmić, wydaje mi się, że ja potrzebowałam tego bardziej niż ona. Może następne dziecko będzie bardziej chętne. Ale córkę karmiłam tylko w kapturkach, po urodzeniu miała żółtaczkę, była bardzo ospała, słabo ciągnęła, bez kapturków to nawet nie umiała jeść.