reklama

Czerwiec 2013

Witaj Kari :) Gratuluje II kreseczek i zycze spokojnego ciazowania :) Rozgosc sie wsrod nas i moze opowiesz nam cos o siebie :) Narazie jest tu malo mamusiek potwierdzonych, wiekszosc czeka na testowanie i oczywiscie czerwcowego bobaska :-)

reklama
kari witaj wśród nas :) Widzę że masz juz synka :) Fajnie coraz więcej nas :)
Pam a który to twój dzien cyklu? Widzę że bardzo się nakręcasz;) objawy masz typowo ciążowe więc też mam nadzieje że zobaczysz II krechy.

mama wikusi.... dzien cyklu... hymm 25dzien cyklu a cykle mam 29dniowe... wiec juz koncowka cyklu... staram sie nie nakrecac ale chcialabym wiedziec czy to jest ciazowe czy jakas choroba mnie bierze

Oooo jakście się rozpisały :):)
Pam rób ten test nic ci nie zaszkodzi najlepiej rano
Ja robiłam dziś o 5.30 rano bo juz z nerwów nie wytrzymałam tylko najpierw musiałam wygonić chłopa do roboty aby mu niespodziankę zrobić i się udało
Ale nie mam jak mu teraz pokazać tych II kresek bo moja wredna suczka dopadła sie do niego i zgryzła :( ale nie ma to jak ktoś sie przygotował i jutro rano zrobię nowy na pewności ale jestem pewna na 100%
Już mnie mąz do lekarza wyganiał żebym jak najszybciej prace przerwała i nie ryzykowała a będe druga z mojej zmiany tylko ze koleżanka z pracy ma termin na listopad

Dziewczyny jak mnie dzis chwyciło na wymioty ( ale lepiej wam nie powiem po czym bo juz mi to zbrzydło ) nawet apetyt odzyskała i muszę sie dziś koniecznie zważyć bo jak miesiąc temu sie ważyłam to było na liczniku 43 - 44 kg wiem ze mało ważę ale to przez prace

reklama
Zrobie w sobote bo moj V. mnie wczesniej nie pozwoli... on nie chce zbym sie nakrecala.... i on sam sie boji

a zrobilabym wczesniej w ukryciu ale boje sie ze wyjdzie I kreska bo za wczesnie i bede smutna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry