Witam się porannie!
Noc bardzo dobra. Wstałam raz do Zosi. Pospalysmy do 7.30. Zosia wlasnie zjadla mleko, a ja zaraz ruszam ogarnąć dom po nocy. Za oknem piękne słońce,ale jest zimno :-(
Wisienka jak noc?
Kingusia Laura spala spokojnie?
Emka jak kciuk Ninki?
Palin Mikołaj punktualnie wstal, jak.zawsze? ;-)
Gosiak Wyspani? Dzisiaj skosztowalam tarty, następnym razem zrobię masę z jednego serka mascarpone, wyszła dość wysoka warstwa, dla mnie wystarczyłaby połowa ;-) no i.oczywiście obowiązkowo maliny ;-)
Noc bardzo dobra. Wstałam raz do Zosi. Pospalysmy do 7.30. Zosia wlasnie zjadla mleko, a ja zaraz ruszam ogarnąć dom po nocy. Za oknem piękne słońce,ale jest zimno :-(
Wisienka jak noc?
Kingusia Laura spala spokojnie?
Emka jak kciuk Ninki?
Palin Mikołaj punktualnie wstal, jak.zawsze? ;-)
Gosiak Wyspani? Dzisiaj skosztowalam tarty, następnym razem zrobię masę z jednego serka mascarpone, wyszła dość wysoka warstwa, dla mnie wystarczyłaby połowa ;-) no i.oczywiście obowiązkowo maliny ;-)
Ostatnia edycja:
ale miałam za to czas na porządki ;-)cały dzień nie miłam tez netu tzn był ale tak mulił że nie na moje nerwy wiec i komp odpadł to czasu było baaardzo duzo ;-) fotki zrobie jak znajdę chwile
a od dizs aż do 1 wrzesnia ma nie byc cieplej wody
Idą mu górne trójki i chyba przez to nie był w humorze. Ale dziś wstał o 7.30 z uśmiechem na ustach, więc może będzie ok.
Dostaje więc kanapeczki z szyneczką i wcina, aż mu się uszy trzęsą. Postawiłam sobie za punkt honoru urozmaicenie diety Michasia, bo chyba skaza odeszła w zapomnienie na szczęście. Dziś pomidorówka albo drugi wariant - cielęcinka z brokułami. Chociaż, znając mojego syna, zje jedno i drugie