reklama

Czerwiec 2013

reklama
JUPI wypogodziło się bylismy troszkę na dworku
teraz Daria już spi swoją drzemkę a ja robie królika duszonego w warzywach wczoraj w lidlu zakupiłam króla ;-)
Mikoto na pewno pyszna ta sałatka tylko ja nie lubie tych paluszków krabowych :-p:sorry:ok dam znać ;-)
Wisienka dzięki za radę o kuchence ja nie myślałam akurat o tej konkretnie do kupna dałam link pierwszy z brzegu żeby pokazać o co mi chodzi ;-)rozumiem że dziś smuteczki z wczoraj odeszły ?
Kingusia oj to faktycznie ma rozbite te drzemki u nas jak Daria nie dośpi minimum 2 godzin to juz wiem że będzie do wieczora marudna dlatego jak spi to zachowuję sie bardzo cichutko żeby jej nie budzić ;-)ma dni że pociągnie ze spaniem 2,5 h a czasem nawet 3 h :eek:
Gosia no tak masz rację ze zaraz 2 latka :-) tylko zima i wiosna zleci i już :-D kciukam za rozwieranie się :-D:-D

No i masz Ci los.
Znów się zagapiłam i tyyyyyle do czytania, ja nie wiem czemu narzekacie na brak ruchu na bb... ;-)
Gosiaczku biedny: końcówka ciąży i to czekanie na poród to nie lada męczarnia... Wiem, pamiętam, łączę się w zniecierpliwieniu, ociężałości, zmęczeniu, marudzeniu i wkurzaniu się na pytania typu :"Jeszcze nie urodziłaś?" ;-)

Ja ostatnio-odpukać- czuję się trochę lepiej. Nie mdli mnie tak mocno już, spać nie chodzę codziennie w dzień. Cycki robią się wrażliwsze. Mam nadzieję, że to początek tego "lepszego" trymestru, choć to troszku za wcześnie. ;-) Ale co tam, jak czuję się lepiej, to chyba dobrze. Czy nie? Kurka, bo już sama zwątpiłam. :eek:

Ostatnia edycja:
hej my już po obiadku był pyyyyszny ale oczywiście Daria nie zjadła tyle ile bym chciała :sorry:kurcze jaki mam ostatnio problem z nią żeby coś zjadła :baffled:normalnie musze się prosić ile się nagadam naproszę o każdą łyżeczkę musze się prosić a ona i tak zje kilka i już wcześniej jadła jakoś więcej nie wiem może dla niej ok bo jak zje to sobie odbije jakby była jakoś mega najedzona a ona jak ptaszek dziubnie :baffled:jak zrobię rybę czy królika i tak mega mi zależy żeby zjadła a ona tak zje porcje ptaszka to normalnie chce mnie coś trafić :baffled::crazy:chyba rośnie mi niejadek :no:

laptopik zamówiony ;-) sprzedawca miał jeszcze takie fajne klocki drewniane z sorterem to wziełam jeszcze ;-)Daria lubi bardzo sortery to zanim przesortuje 100 sztuk klocków to jej trochę zejdzie :-p
o takie może się ktoś skusi :-p
KLOCKI DREWNIANE 100 sztuk z sorterem DABO zabawki (4674129678) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dobra lecę kolorować bo jestem już zawalona kredkami mam robić pisiu pisiu : ka (piłka ):-D

Teri tez nie przepadam za samymi paluszkami krabowymi, ale w tej salatce smakują wybornie. No i koperek,który uwielbiamy ;-) pokazałam tego laptopa Mikotkowemu, mówi żeby zamawiać ;-) klocki super! U nad na topie malowanki z naklejkami ;-) Zosia tez dzisiaj wzgardzila obiadem :-( za to wypiła całą szklankę koktajlu truskawkowego z jogurtem naturalnym :-o

Anilek co teraz szydelkujesz? Cieszę się, że czujesz się lepiej :-D

Zosia spala zaledwie godzinę, potem wyhasala się na dworze ponad 2 godz. Jeździła sama rowerkiem trojkolowym pamiętającym czasy Czechosłowacji chyba :-P zobaczyła u sąsiada moich rodziców i nie było przebacz. Tylko gdzie ja teraz taki rowerek znajdę??? :-o

Umylam lodówkę, wysprzatalam kuchnie, wyszorowalalam łazienkę, powiesiłam 4 prania, zebralam i uplasowałam 3, zmieniłam Zosi pościel, poodkurzalam. Zostało pomyc podłogi i zetrzeć kurze. I spakować Mikotkowego :'( jutro już jedzie :'( znów musimy nauczyć się i.przywyknąć do wyjazdów i przyjazdów.

Anilku cieszę się że czujesz się lepiej :*
Gosiaczku jeszcze nie urodziłaś? :-D przepraszam :zawstydzona/y:
Mikoto przykro mi że mąż musi już jechać... wszystko co dobre szybko się kończy.

Czekam na Wasze recenzje o tym laptopie :tak:

Teri nie chciałabyś takiego niejadka jak ja mam :-p

M. wrócił szybciej z pracy i spontanicznie wyciągnął mnie do sklepu. Efekt jest taki że kupiłam ramoneskę :-p
Czuje się dalej słabo. Najgorszy ten cieknący nos.

Laura na szczęście ok. Pospała w południe godzine i 10 minut a teraz właśnie się kąpie z tatą.

Kinia - niestety my nadal duo...

Mikotku - oj moge sobie tylko wyobrazic jak ciężko Wam bedzie bez Mikotkowego

Ja mam dzis gorszy dzien, poklocilam sie z E juz niby przeprosil, ale mi ogólnie juz zle , ciezko nogi spuchniete do granic mozliwosci...wysiadam powolutku :(

Teri - fajne te klocki !!! Poszukam tu z takim sorterem a jak nie znajde to zamowie te i w grudniu do nas przyjda ;)

Chlopaki przed obiadem pojechali nad morze Tu, ek znowu wedrowal i wedrowal, przujechali zjedlimy i ziewal i ziewal, ale nie usnal...zaraz idziemy sie kapac wiec padnie jak kawka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry