reklama

Czerwiec 2013

kingusia a bo to zależy jakiej firmy ten komputerek Daria ma jednego misowego i on ma regulację głośności więc mozna ściszyć sobie ;-)kupując zabawki grające zwracam w pierwszej kolejności czy mają opcję regulacji głośności ;-)
Daria idzie na drzemkę jak w zegarku w południe i spi 2 godziny wstaje ok 14 i to jej wystarcza do wieczora do 20 / 21 zależy od dnia i śpi do samego rana :tak:

Mikoto no dokładnie ma zabawkę tel dotykowy ale i tak mój tel jest najlepszy to samo z laptopem chyba jej go zamówię ;-) ech nawet wczoraj mówili w pogodzie że jednak jesień idzie ;-)od poniedziałku do środy co dziennie czarne chmury i deszcz w całej Polsce :-(
chiałbym nie mieć takiego polotu jak Ty :-D

reklama
Kochane. Będę zagladala. Mam teraz mega nudny wykład.
Teri kochana pokazywalas te kuchenki my taka mamy beznadziejna jest. Rozkłada się sama, części wylatuja, badziew i tyle. Lepiej kupić taką bardziej w jednym kawałku. Te typu walizeczka się nie sprawdzają

Wracam do wykładu

Gosia- tylko, ze Michas duzo pije... dzięki za radę z tym piszczelem :)

Kingusia- poszukaj na olx albo allegro, moze tam znajdziesz coś fajnego i niedrogiego.
Co do drzemki to faktycznie Laurka ma nietypowo. Mis juz od 5 misiecy ma jedną drzemke dwugodzinna i w nocy śpi ładnie. Będzie to pewnie wymagało sporo cierpliwości od Ciebie, ale postaraj się to uregulować, bo sen jest bardzo ważny dla naszych dzieciaczków :)

Mikoto- ja już zglupialam z tym odrobaczaniem... zapytam jeszcze naszą panią doktor i znajomego lekarza.

Matka Ewa- daj znać, jak po wycieczce. Zdrówka dla Jasia!

Gosiak ha ha zwizualizowalam sobie biegającego Tymka :-D :-D :-D co to za taniec? ;-) :-D

Kingusia zauważyłam,że te noce pobudki pi 3 sa, wtedy gdy Zosia śpi dwa razy w dzień :-/ właśnie ja Usypiam, bo już bardzo marudzila, mam nadzieje, ze to będzie jedyna drzemka dzisiaj.

Teri laptop naprawdę fajny, daj znać jak się u Was sprawdzi ;-)

Wisienka oooo dobrze wiedzieć z ta kuchenka :-) co to za wykład? Dobrze Spalas?

Bona zapytaj, jestem ciekawa,co powie.

J. Wrócił z zakupów, idzie wieszać dalsza część szafek w garażu. A ja biorę się za kończenie sałatki. Musze wstawić drugie pranie i ogarnąć kuchnie, bo Zosia gotowała :-/ zupę z herbaty ekspresowej :-P będzie esencjonalna :-P :-D

Ja też postanowiłam że nie będę kłaść jej 2 razy. Dziś jeszcze nie spała.
Wasze dzieciaczki śpią po 2 godziny to im jedna drzemka wystarcza a Laura śpi 20-40 minut zwykle :baffled:

Byłyśmy jeszcze raz w sklepie. Kupiłam cytryny i sok z malin.

Gosiak ha ha :-D :-D

Kingusia oby Laura pospala chociaż 1,5 h. Smaczny obiadek u Was ;-)

Wstawilam pranie i czekam aż jajka się ugotuje,bo Mikotkowy zjadł te,które były do sałatki, musze braki uzupełnić ;-) zaczyna się wypogadzac :-D

reklama
Kingusia i jak? Śpi spokojnie?

Kochane, podaje przepis na przepyszna sałatkę ;-)
paluszki krabowe Surimi(jedna paczka), ja kupuję w Biedronce ;-)
6 jajek,
2 mniejsze cebulki,
koperek,
majonez,
sól, pieprz do smaku.
Wszystko pokroić w drobną kosteczkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry