reklama

Czerwiec 2013

Witam ;-)

Anilek, Połóż się kochana odpoczywaj , współczuję bólu głowy , ostatnio miałam taką migrenę , że na lewe oko nic nie widziałam blee

Madzia, To jakiś koszmar z tymi przychodniami i lekarzami , współczuję tych wszystkich przeżyć

Mikotko , Skąd Ty bierzesz siłę na wieczorne sprzątanie :confused: Ja wieczorami daje radę sprzątnąć tylko kuchnie , chyba na prawdę się starzeję :baffled:

Palin , Kupiliście laptopa i czegoś brakuje ? Dobrze zrozumiałam ? Jak nie możesz zasnąć to chociaż się wyciągnij leż i odpoczywaj kochana

Gosiu , Jak sytuacja :confused: Nalcia nadal spokojnie siedzi sobie w brzuszku ?

Madzia, Co za piżamki kochane , ile kosztują , jakie -- powiecie :confused::happy2:

U nas dzisiaj bardzo pracowity dzień , mam znowu straszne ciśnienie żeby coś pozmieniać , poprzestawiać , pomalować w domu :tak: I zaczęłam od pokoju Julki , który był tak zagracony , że biurko Julci stało u nas w jadalni . Dzisiaj wszystko powipindalałam chyba ze 4 worki , poprzekładałam , poprzesuwałam szafy i biureczko pięknie weszło :tak: Mogę powiedzieć dzisiaj , że jestem z siebie dumna :-D Teraz trzeba pomalować jadalnie , niestety na podobny kolor jaki był , bo taką mamy kupioną farbę , ale zawsze to będzie odświeżone , pewnie w weekend się za to zabierzemy , bo S musi jakieś tam dziurki zapacykować . Kurcze i mam problem bo w jadalni wychodzi na ścianie nam grzyb :wściekła/y: Co z tym cholerstwem można zrobić , psikaliśmy jakimś specyfikiem ale chyba to nic nie dało . Macie kochane jakieś pomysły :confused:

Przez dzisiejszy deszczowy dzień nie poszłam dzisiaj do pracy :-( jutro też wolne , dopiero w środę ruszam zarobić parę groszy ;-) A jutro dalsze wywalanie , układanie itd...;-)

Dzisiaj też zaszczepiłam się na grypę , mam nadzieję , że troszkę mi odpuszczą infekcje po szczepionce

Mikotku, Piękne zawieszki , ostatnio też już myślałam o Świętach , ciekawe jak Zosia zareaguje na ozdoby choinkowe :-) U nas zawsze żywa choineczka - uwielbiam ten zapach i powiem Wam że nie mogę doczekać się Świąt ;)

Gosiu , :tak:Śliczna zielona kurteczka -Bomba

Justa, Współczuję atrakcji z samochodem , mam nadzieję, że jutro pojedziesz samochodem do pracy , to Filipek sobie pospał . U nas też nie ma rewelacji od 2 dni z jedzeniem , chociaż Zosia zawsze nadrobi wieczorem jak w ciągu dnia jest kiepsko ( na wieczór je kolację i potem do 23 zjada ok 550 ml mleka z kaszką )

Całuję Was mocno moje kochane czerwcóweczki i czekam na info o piżamkach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem :-D Skalpel Chodakowskiej zrobiony! Po.kilku dniach z Mel B to było wyzwanie ;-)

Palin zadzwoń jutro do.sprzedawcy, myślę że wszystko skończy się dobrze i dosle płytę. Nie wiem jak teraz korona czeska stoi, ale ok.20 zł ta pizamka wyjdzie, może trochę ponad ;-)

Anilek może to z pogody? Kładz się i odpoczywaj :-*

Madzia brawo, jestem z Ciebie dumna! Za Tobą naprawdę Ciężki dzień, a znalazłaś w sobie siłę, chęć i motywację by poćwiczyć :-*

Justa o wow! To naprawdę święto! Z Zosia ten numer, by ubierać ja na śpioch, nie przeszedlby :-o może wystarczy naładować akumulator?

Korbus pizamke flanelowe z czeskiego Lidla. Wrzucę raz jeszcze zdjęcie ;-) Kochana, za dużo! Za dużo! Nie mebluj sama, szafa pewnie mega ciężka! Co do malowania. Ja niedawno tez malowalam jadalnię. W sumie to przemalowalam kolor, ale też szpachlowalam dziury po wkretach do półki. Zrobiłam tez przemeblowanie, także rozumiem Twój zapał :-D uwielbiam zmiany, już za mną chodzi zmiana tapety i koloru w sypialni, ale to musi poczekać :-/ no i nie może być J. W domu, nie lubię jak ktoś mi się wtrąca w robotę :-P w Mikotkowy zawsze daje buty jak łapie się za męskie i ciężkie prace. A dla mnie to relaks, nie ma to jak szpachlowanie i zacieranie gładzi :-P wieczorne sprzątanie? Raczej ogarnięcie domu pi całym.dniu. Lubię budzić się w czystym domu. Lubię jak wszystko ma.swoje miejsce i to Wszystko na tym.miejscu się znajduje. W czasie urlopu Mikotkowego zrobiliśmy mnóstwo pracy w domu, w tym generalne porządki w komorach, Szafkach, Szufladach. Korbus, czekam.na zdjęcia z pokoju Juleczki :-D pochwalisz się?

Lecę wytrzeć meble w salonie.

Skleroza :-/

Załączniki

• 1413834110697.jpg
    1413834110697.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 47
Anielek- kochana mam nadzieje, ze mdłości niedlugo odejda w zapomnienie i bedziesz sie juz cieszyc dobrymi stronami ciąży.

Madzia, Mikotko - juz sama bym pociwczyla :)

Justa - oby autko odpalilo, bo to na pewno znacznie szybciej niz pociagiem ! Slicznie Fikipek pospal i ze zaczal jesc :D

Korba - zazdroszcze doswiezania i remontow !!!! Lubie bardzo choc zmyslu takiego nie mam :P Nelcia nadal w brzuszku choc juz jej ciasjo bo co sie ruszy to mnie oklada wszędzie.

Jutro ma u nas wiac do 50 km/h wiec spacer nam odpada bo juz dzis chlodno bylo

Mikotku, Fajne te piżamki , można zamawiać u Ciebie ? Do kiedy ? Bo muszę przez noc przemyśleć czy Zosi nie będzie w takiej flanelowej za ciepło , ponieważ palimy w kominku i u góry jest zawsze cieplutko. Postaram się kliknąć jakieś fotki , ale to jeszcze nie koniec , chciała bym Julce zmienić kolor ścian , tylko nie mam wielkiego pola do popisu bo mebelki ma z Ikea różowo czerwone , ściany teraz wrzosowe ... Nie wiem jakie mogły by jeszcze pasować . Marzę o meblach dla Juleczki białych , ale to niestety jeszcze nie teraz ..

Korbus czekam.na zdjęcia :-* Kochana, Madzia poprosi Szwagierke swoją, bo będą u nich w weekend. To odbierze. Mikotkowy nie zdąży po pracy jechać, a Mamiczki czeskie tez okupują dzieci w Lidlu. Ostatnio.juz pierwszego dnia akcji.z.bluzkami nic nie zostało :-(

witam i od razu melduję że jutro może mnie nie być mąż już jedzie będzie ok 3 w nocy ;-)
Mikoto jaki rozmiar będzie dobry tych piżamek 86/92 ? ona jest jednoczęściowa jak pajac dobrze widze ? też bym taką chciała :sorry2: obejrzę jeszcze perfekcyjną ale chyba nie zasnę jak m jest w drodze zawsze sie denerwuję żeby szczęśliwe dojechał :shocked2:
Justa o widzisz może to jakiej jesienne nie jedzenie ;-) u nas też juz kilka dni cięzko z jedzeniem choć dziś jakby ciut lepiej ..

korba znam ten ból tez często mam takie ciśnienie na zmiany :-Dczasem przestawiam te meble w kółko zmieniam żeby za tydzień stwierdzić że jednak wcześniej było lepiej i od nowa przestawiam :zawstydzona/y::sorry2:czasem wystarczy że zmienię obraz czy firankę i już się lepiej czuję ;-)strasznie nie lubie monotonii ale moze to przez to że bardzo często sie przeprowadzałam i w każdym miejscu zawsze było cos innego teraz nie umiem mieć za długo tak samo :sorry2:

Gosia super zakupy ta kurteczka to rozmiar 98 ? Daria ma kurtkę 98 ale sie w niej topi raczej będzie za rok dobra drugą ma z topolino 86 i jest dobra choć jeszcze ciut na niej wisi ale może jeszcze przez miesiąc urośnie :sorry2:spokojniej nocy :)

reklama
Korbus - a moze sciany u Juleczki taki krem/ magnolia... cos jasnego ??? chyba ze bpisz sie ze sie pobrudza szybciutko

Terii - zielona kurteczka 98 i jak widac Tymek plywa w niej, ale wiedzialam, ze tak bedzie i zmysla o nastepnym roku bralam. Mam nadzieje, ze druga bedzie oki :-p super ze mezus juz jedzie :tak: a pizamki to tak takie flanelowe pajace bez stopek, rampersy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry